1 hónapnál régebbi cikk

Új generációs sportcipők mindenkinek
Fehérvár Médiacentrum fotója
borgo
Új generációs sportcipők mindenkinek

Ki ne szeretné a sneakereket, sport- és futócipőket? Örömmel mutatjuk be az új generációs különlegességeket, amelyek nemcsak megbízhatóak, de meghatározó szereplői is ennek a piacnak. A magyar márka a leginnovatívabb technológiákat használja fel ahhoz, hogy meglepje a vásárlókat. Az őszi kollekciót egy barcelonai designer stúdióban tervezték meg, a félkész skiccek alapján pedig elmondható, hogy igen izgalmas időszak vár ránk.

De vajon mivel találkozhatunk nekik köszönhetően? Milyen újdonságokat szerezhetünk be a futócipők között? Ebben a cikkben minden kérdésre választ adunk.

Megbízható sportcipők mindenkinek

A Borgo.hu futócipői, Wink sportcipői között olyan különlegességeket találhatunk, amelyek évek óta népszerűnek számítanak. A sneakerek fő előnye, hogy kényelmesek, egész napos viseletet eredményeznek, színesek és modernek. A minimalista színek mellett találhatunk extravagáns árnyalatokat is.

A Wink sportcipők hosszú évek óta jelen vannak a piacon, amelyek nem csak egyszerű lábbelik. Egy olyan márkáról van szó, amely több, mint 30 éve szenteli az életét a cipők iránti szeretetének. Ennyi évtized alatt már van annyi tapasztalatuk, amelynek köszönhetően a vásárlók mindig számíthatnak rájuk. A kínálatukban olyan futócipőket, sportcipőket, belebújós változatokat találhatunk, amelyek bármely szetthez jól mutatnak.

Divat és funkcionalitás

Évekkel ezelőtt voltak olyan Wink modellek, amik teljesen eltértek az aktuális divattól, mégis szerethetőek voltak. A mostani kollekció azonban sokkal jobban teljesít, nemcsak forradalmi elemeinek köszönhetően, hanem azért is, mert végre olyan futócipőket köszönhetünk nekik, amelyekben kényelmesen sportolhatunk.

Ott van továbbá a Pelly Fly női cipő, amely egy olyan letisztult sneaker, ami jól mutatja a gyártó célját. Akinek lehetősége volt felpróbálni és lépni benne párat, az tisztában van azzal, hogy milyen légies viseletet biztosít a használója számára.

Az előzőhöz hasonló a Pelly Run női futócipő is, amit a modern és dinamikus nők számára alkottak meg. Olyan hölgyeknek ajánlják, akik szeretnének anélkül stílusosak lenni, hogy feláldoznák a kényelmet és a funkcionalitást. A kiváló minőségű anyagból készült Wink gyártmányban minden lépés kényelmes és biztonságos.

Wink sportcipők a láthatáron

A talpbetét technológiája alkalmazkodik a különféle mozgási állapotokhoz, adaptív párnázatot és visszapattanást biztosítva. Kiváló választás lassú sétákhoz, amikor a molekulák szétválnak, amely hasonlít a mezítlábas közlekedésre a víz felszínén. Amikor pedig gyorsan mozgunk bene, akkor a molekulák összezárnak, ami visszalökésszerű érzést nyújt a használójának.

Aki tehát futócipőt keres magának, annak érdemes szétnézni a Wink sportcipők között, amelyek kiválóan alkalmasak rendszeres mozgáshoz. Kezdők és profik egyaránt szívesen használják őket, így a kényelemre és a biztonságra nem lehet panasz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek