1 hónapnál régebbi cikk

Webáruház összekapcsolása vállalatirányítási rendszerrel
Fehérvár Médiacentrum fotója
pexels/Buro Millennial
Webáruház összekapcsolása vállalatirányítási rendszerrel

Egy modern vállalat életében ma már szinte nélkülözhetetlen egy olyan ERP rendszer, amelyben központosulni tudnak a cég különböző folyamatai. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan lehetséges összekapcsolni a vállalatirányítási rendszert a webshoppal.

Milyen előnyei vannak egy ERP rendszernek? 

Egy jó vállalatirányítási szoftver rengeteg pozitív hatást hozhat egy cég működésében. Nemcsak, hogy hatékonyabbá és gyorsabbá válhatnak a folyamatok az automatizáció miatt, de a döntéshozatalok is jelentősen rövidebb idő alatt megtörténhetnek, hiszen mind a munkavállalók, mind pedig a vezetők könnyebben elérik az ahhoz szükséges adatokat. 

A D4S ERP rendszer számos olyan vállalati folyamat kezelésére alkalmas, mint például a pénzügy, beszerzés, értékesítés, vagy éppen a HR. A modulok széles skáláján pedig minden szervezet megtalálhatja, melyek azok a funkciók, amelyek valóban sikeresebbé tehetik a működést. Legyen szó akár gyártó cégekről, generálkivitelezőkről vagy webshop üzemeltetőkről, az ERP ma már rengeteg olyan szerepet tud betölteni, amivel akár erőforrást is fel tudunk szabadítani. 

Az ERP és a webshop üzemeltetés

Ha a cégünk profilja éppen webshop üzemeltetésre terjed ki, akkor sem kell aggódnunk, hiszen az ERP képes akár online webáruház működtetésére is. Itt természetesen minden olyan funkció adott, amelyre ilyenkor szükség lehet, legyen szó például a termékek tömeges feltöltéséről, egyedi árak megadásáról vagy éppen partnercsoportok kialakításáról. 

Sok vállalkozás szereti a potenciális vásárlókat regisztrációra ösztönözni, amit aztán különböző típusú kedvezményekkel jutalmaznak. Az ERP-ben ez az extra funkció is gond nélkül elérhető, illetve adott a modern kinézet és az egyedi megjelenés is. Ráadásul az egyszerű használat miatt nem lesz szükségünk programozói tudásra sem ahhoz, hogy feltöltsük, vagy akár módosítsuk a webshopban a termékeket. 

UNAS webáruház összeköttetés

Sokan elgondolkodnak rajta, hogy érdemes-e vállalatirányítási rendszert is bevezetni abban az esetben, ha már rendelkeznek valahol egy jól működő webshoppal. Érdemes azonban ilyenkor feltérképezni az elérhető lehetőségeket, hiszen akadnak olyan ERP szoftverek, amelyeket össze lehet kapcsolni a meglévő webshoppal is. 

A D4S rendszer például könnyedén összeköthető az UNAS webshoppal, ami nagyban megkönnyítheti a folyamatokat. A két felület szinkronizációjának köszönhetően ugyanis a webshopon keresztül leadott rendelések rövid időn belül átkerülnek a vállalatirányítási rendszerbe, aminek köszönhetően csökken a manuális munkavégzés. Az ERP-ben történő készletváltozások pedig szintén átadásra kerülnek a webshop felé, így az mindig naprakész lesz az aktuális raktárkészletet illetően. 

Az ERP rendszerek ma már szinte nem ismernek határt, hiszen napról napra jelennek meg az új, hasznosabbnál hasznosabb funkciók. A webshopokkal való szinkronizáció pedig még egy lépést jelent az automatizáció felé.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek