2 évnél régebbi cikk

Vállalkozásindítás - milyen számlázó programot érdemes választani?
·Életmódvállalkozás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
billingo.hu
Vállalkozásindítás - milyen számlázó programot érdemes választani?
·Életmódvállalkozás·Utolsó frissítés: undefined

A vállalkozásindítás során sok fontos döntést meg kell hozni, melyek közé tartozik az online számlázó program kiválasztása is. A megfelelő választáshoz számos szempontot figyelembe kell venni. Cikkünkkel a megfelelő döntés meghozatalához próbálunk segítséget nyújtani.

A kezdő vállalkozások esetében is elengedhetetlen, hogy az online számlázó program használata gyors és egyszerű legyen. Továbbá fontos, hogy minden olyan kritériumnak megfeleljen, mely fontos lehet a kezdetekkor.

Fontos, hogy a program lehetővé tegye a korlátlan, gyors és egyszerű számlázást!

Az online számlázó program esetében elengedhetetlen, hogy átlátható felülettel rendelkezzen, valamint lehetővé tegye a korlátlan, gyors és egyszerű számlázást. Mindemellett fontos, hogy biztosítsa az automatikus NAV-adatszolgáltatást, melynek segítségével néhány kezdeti beállítást követően nem kell többet a számlaadat-szolgáltatással bajlódni, hiszen azt a program elvégzi helyettünk. Ezzel a lehetőséggel megspórolható a kézi adatfelvitellel töltött idő.

Továbbá fontos, hogy az online számlázó program lehetővé tegye a könyvelői kapcsolatot. Ennek köszönhetően nem kell többet a könyvelőhöz rohangálni a számlákkal, hiszen azokhoz kényelmesen hozzá lehet férni.

Nélkülözhetetlen az egyénre szabható vezérlőpult!

Az említettek mellett elengedhetetlen, hogy az online számlázó program egyénre szabható vezérlőpulttal rendelkezzen. Ugyanis ez teszi lehetővé, hogy a vállalkozáshoz kapcsolódó legfontosabb adatok bárhol és bármikor könnyen elérhetők legyenek. Ennek köszönhetően idő és energia spórolható, mely a vállalkozás fejlesztésére fordítható.

Természetesen az említettek mellett az is fontos, hogy az online számlázó program Androidra és iOS-re fejlesztett applikációval is rendelkezzen, melynek köszönhetően minden fontos funkció elérhető az okostelefonon keresztül. Ez a lehetőség is nagymértékben megkönnyíti a mindennapos munkavégzést és az online számlázás lépéseit. Mindenképpen érdemes élni az applikáció nyújtotta lehetőségekkel.

Fontos, hogy a program megfeleljen a legfrissebb magyar jogszabályoknak!

Mindenképpen olyan online számlázó program mellett érdemes dönteni, mely idővel a növekvő vállalkozás igényeihez igazítható. Szóval fontos, hogy olyan csomagot is biztosítson, mely a vállalkozás indulásakor elégíti ki az igényeket. Továbbá olyan csomagot is, mely a későbbiekben az aktuális célokhoz igazítható az extra kényelmi funkciók segítségével.

Ilyen extra funkció lehet például az integráció, a készletkezelés, a céginfó, a partnerfigyelés, a banki kapcsolat és a pályázatfigyelés. Mindenképpen érdemes élni a kényelmi funkciók nyújtotta lehetőségekkel. Az említettek mellett természetesen elengedhetetlen, hogy a kiválasztott online számlázó program biztonságos és naprakész legyen, valamint megfeleljen a legfrissebb magyar jogszabályoknak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek