1 évnél régebbi cikk

Üzleti lehetőség Fehérváron, ha most kezdenél új vállalkozásba
·Életmódvállalkozás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/BEST Szolárium Stúdió és Szépségszalon
Üzleti lehetőség Fehérváron, ha most kezdenél új vállalkozásba
·Életmódvállalkozás·Utolsó frissítés: undefined

Jól jövedelmező, 20 éve bejáratott üzlet kiadó (átadó) Székesfehérváron.

Kevés ember van, akinek nem fordult még meg a fejében saját vállalkozás indítása. Van, akit az ötlet hiánya, van akit pedig az esetleges bizonytalanság tántorít el attól, hogy saját életének irányítójává váljon. Most azonban nemcsak ötletet, de bejáratott üzletet kínálnak kedvező bérleti díjjal, gáz és áram szerződéssel a város frekventált területén, a Károly János utcában.

"A Best Szolárium Stúdió és Szépségszalon vezetését továbbadom, és szeretném a legjobb kezekben hagyni. Hét évvel ezelőtt nagyon örültem, hogy megcsináltam, egy percet sem bántam meg, és mindig is hálás leszek mindenért, amit kaptam általa. Nagyon szeretem / szerettem is csinálni, de szeretnék már magánéletemre és kislányomra koncentrálni teljes gőzzel. A szolit tovább üzemelem, ameddig sikerül megtalálni a legmegfelelőbb utódomat, aki átveszi és továbbviszi a 20 éves tradíciót" - írja a döntéssel kapcsolatban Ondrousek Andrea, a szalon megálmodója, aki hangsúlyozza hosszú vívódás után hozta meg ezt a döntést.

A részletekkel kapcsolatosan további információ olvasható a Best Szolárium Stúdió és Szépségszalon Facebook-oldalán, vagy telefonon kérhető Ondrousek Andreától a +36 70 397 9013.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek