1 hónapnál régebbi cikk

Emlékpark szépíti a fehérvári Szent István Technikumot
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám
Emlékpark szépíti a fehérvári Szent István Technikumot

Megújult, megszépült kiskertet adtak át szerdán az Ady Endre utca 17. szám alatt, a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola előtti területen. Az esztétikus környezet az intézmény diákjainak és tanárainak keze munkáját dicséri.

Mostantól egy szebb környezet fogadja az Ady Endre utcában sétálókat. Egy kiskertet alakítottak ki a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola előtti területen. A korábbi elhanyagolt zöldfelület az iskola diákjainak, és dolgozóinak kezdeményezésére a Kisalföldi Agrárszakképzési Centrum segítségével szépülhetett meg.

A megújításhoz Szabó Bakos Györgyné, a városrész önkormányzati képviselője is hozzájárult, aki az iskola alapítványának nyújtott támogatást képviselői keretéből. A szerdai átadó ünnepségen megjelenteket Lehrner Zsolt alpolgármester köszöntötte, aki köszönetét fejezte ki a szépítő munka megvalósítóinak.

Az idén 85. tanévet záró iskola tervei között szerepel az intézmény homlokzatának megújítása is. hogy jubileumot méltó körülmények között ünnepelhessék majd meg. Az iskola egy új hagyományt is teremtett: mostantól a végzős osztályok ballagáskor növény ültetnek az itt töltött évek emlékére.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek