3 hónapnál régebbi cikk

Az egyetemistáknak, de a családoknak is fergeteges szórakozást ígér az idei EFOTT
Fehérvár Médiacentrum fotója
EFOTT
Az egyetemistáknak, de a családoknak is fergeteges szórakozást ígér az idei EFOTT

Azahriah, Valmar, Dzsúdló, Wellhello - csak néhány azon nevek közül, aki fergeteges koncertekkel örvendeztetik majd meg a bulizni vágyókat a Velencei-tó partján. Az EFOTT-on emellett számos nappali program is vár majd a fesztiválozókra, amely hamarosan megnyitja kapuit.

Javában tart a nyár, ezzel együtt pedig beindult a fesztiválszezon. Fejér vármegyében sincs ez másképp, hamarosan újra dübörög az EFOTT. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának helyszíne idén is a Velencei-tó partja, Sukoró lesz. A beköltözést a fesztiválozók, már a keddi napon, este 6 órától elkezdhetik. Az ezt követő négy napon a jó hangulat pedig garantált, a bulizni vágyók több színpadon tombolhatnak kedvenc zenéikre, emellett pedig napközben is számos program várja az idelátogatókat.

Az EFOTT nem csak esti buli, egész nap családi programok, strandolás, piknikek és gyermekprogramok várják a fesztiválozókat.

Az eseménynek minden évben van egy kiemelt házigazdája, a feladata az, hogy a fesztivál értékrendjét fejlessze. Idén ezt a szerepet az Óbudai Egyetem tölti majd be, az innováció jegyében mutatnak be különféle eszközöket. A héten kánikula vár a fesztiválozókra a meteorológusok szerint, éppen ezért erre is gondoltak a szervezők, közel 1200 négyzetméteren alakítottak ki klímás helyiségeket azoknak, akik éppen nem a Velencei-tóban hűsölnek a koncertek előtt. Az Efottra nem csak egyetemistákat, hanem családokat és idősebbeket is várnak, ők is megtalálhatják a nekik tetsző koncerteket. Emellett pedig mint minden évben, a fesztiválon most is nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra.

"Igyekezzük most is megtartani a legzöldebb fesztivál címet, hosszú évek óta szelektíven válogatjuk a szemetet, és komposztálunk is. A tavalyi évben az EFOTT-on keletkezett hulladéknak 95%-át hasznosítottuk újra, idén ezt a számot növelni"- mondta el a fesztivál sajtófőnöke, Budai Marcell.

A terület megközelíthető autóval, vonattal is, valamint a parkolóból és a vasútállomásról fesztivál buszok szállítják a fesztiválozókat, erről részletes információ az esemény honlapján olvasható.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek