1 hónapnál régebbi cikk

Bérletet váltott a polgármester
Fehérvár Médiacentrum fotója
Megyeri Zoltán
Bérletet váltott a polgármester

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is megvásárolta bérletét a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának következő szezonbéli mérkőzéseire. Érdekesség, hogy ez lesz az első szezon, amikor a fehérvári hokisok az új főhadiszálláson, az Alba Arénában játszhatnak.

Cser-Palkovics András polgármester az elsők között vásárolta meg bérletét a következő szezonra, mint mondta, szeretne mindenkit arra ösztönözni, hogy amennyiben tehetik, vásároljanak bérletet az Alba Arénába a következő szezon bajnoki- és BL mérkőzéseire.

"Nagyon szép számban keltek el a bérletek, hiszen kétezer darab talált gazdára, azt gondolom, hogy ez önmagában is komoly szám. Ez már most magasabb, mint az eddigi bérletes szám. Várhatóan ez még tovább fog emelkedni, hiszen a mostantól kezdve személyesen, aztán a klub által meghatározott rendben, online is lehet bérletet vásárolni és erre kérek, bíztatok mindenkit, higgyék el, nagyon nagy élmény egy jégkorongmérkőzés, különösen ebben a csodálatos arénában" – mondta Cser-Palkovics András.

A városvezető vérbeli szurkolóként bizakodva tekint az új idény elé, már csak az utóbbi néhány szezonban elért eredmények miatt is.

"Ez a csapat szerintem erősödik most, hazatértek kifejezetten jó magyar játékosok, akár Erdélyi Csanira gondolok, akár Sebőkre, ők meghatározó játékosai nemcsak a Volánnak, hanem a magyar válogatottnak is, bízom benne, hogy a Volán egy olyan éves teljesítményt tud letenni az asztalra, ami sok örömet hoz majd a szurkolóknak, emellett pedig kiváló felkészülést ad az A csoportos VB-hez a válogatottnak is" - vélekedett a polgármester.

Bérletvásárlásra az Alba Arénában legközelebb július 19-én 16 és 18 óra között lesz lehetőség, július 22-től pedig az online értékesítés is elindul.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek