1 hónapnál régebbi cikk

Bízd szakemberre a kerítés megvalósítását!
Fehérvár Médiacentrum fotója
keritesprofil
Bízd szakemberre a kerítés megvalósítását!

Egy jól megválasztott kerítés nemcsak esztétikus, de védelmet is nyújt a rossz szándékú idegenekkel vagy a leskelődökkel szemben, harmonikusan illeszkedik mind színében, mind stílusában az épülethez.

De a legnagyszerűbb mégis az a típus, amely mindezen feltételeket teljesíti, továbbá minimális karbantartást igényel, így azt meghagyhatod a szomszédnak, Te pedig élvezheted, hogy 15-20 évig semmi dolgod vele.

A Kerítés Profil által kínált alumínium alapanyagú gondozásmentes kerítés tökéletes választás, és egyszerű telepítést tesz lehetővé. És bár az építéshez minden elemet és kiegészítőt tartalmazó rendszerben kapható, ha mégsem magad állnál neki, a cég kiterjedt szakértői partnerhálózatának köszönhetően biztosan találsz rá nagy tapasztalattal rendelkező kivitelezőt. Ismerd meg a korszerű alumíniumkerítéseket, hogy a legkedvezőbbet választhasd!

Egy kerítés, amivel semmi dolgod

Azzal minden ingatlantulajdonos tisztában van, hogy a terület körülhatárolására, az épület védelmére emelt kerítések nemcsak védelmi funkciót töltenek be, hanem esztétikailag is fontos elemei a környezetnek. A jó állapotú, az épülettel összhangban emelt kerítések hozzáadott értéket képviselnek, emelhetik az ingatlan értékét, és nem mellesleg szép és rendezett látványt nyújtanak.

Azonban a hagyományos alapanyagok, mint a fa vagy a fémek, csak úgy őrzik meg a szépségüket, tartósságukat, ha néhány évente megfelelő felületkezelést kapnak. Ezzel szemben az alulécekből készült modern, gondozásmentes építmények alak-, szín- és mérettartóak, minimális karbantartás mellett is hosszú élettartamot garantálnak.

Kifinomult, letisztult formaviláguk tökéletesen illik modern, minimalista környezetbe, és amiatt sem kell aggódni, hogy unalmasak lesznek, ugyanis igény szerint variálhatók. Exkluzív, prémium megjelenést biztosítanak, az otthonok díszei lesznek.

Látványos és tartós kerítések

A Kerítés Profil által kínált alumínium kerítésrendszerek tartalmazzák nemcsak a léceket, hanem valamennyi szükséges kiegészítőt is a kivitelezéshez, az oszlopokat, az oszloptartó és -támasztó vasakat, a takaró- és merevítőprofilokat, valamint a gyönyörű kivitelt biztosító láthatatlan csavarokat.

Az aluléceket tetszés szerinti távolságra, hézagokkal vagy a magánszféra védelmében zártan, vízszintesen és függőlegesen is rakhatod. Többféle szín, és akár famintázatú megjelenés közül is választhatsz, hogy a környezet színvilágához, stílusához leginkább illő alternatívát választhasd.

Bízd szakemberre a kivitelezést!

A kerítésrendszer lehetővé teszi, hogy házilag is elkészíthesd a vágyott kerítést, azonban ha nem rendelkezel szerkezetlakatos tapasztalattal, javasoljuk, hogy kompetens szakembert bízz meg vele! Ha ezt választod, az építésre sem lesz gondod, akárcsak a következő évtizedekben a karbantartásra.

A prémium alumíniumkerítések előnyös választást jelentenek azoknak, akik nem szeretnék kerítésfestéssel tölteni az idejüket, ugyanakkor esztétikus és egyedi kerítésre vágynak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek