Bankfüggetlen POS terminálok: milyen előnyöket kínálnak a kereskedőknek?
Fehérvár Médiacentrum fotója
freepik
Bankfüggetlen POS terminálok: milyen előnyöket kínálnak a kereskedőknek?

Az elektronikus fizetés lehetőségének biztosítása ma már minden kereskedő számára alapkötelezettség. A terminálok pedig a legnépszerűbb eszközök ennek biztosítására. A bankfüggetlen POS terminálok több fronton is kiemelkednek, hiszen így több legyet is lehet ütni egy csapásra. De mik is ezek pontosan, és miért egyre népszerűbbek a vállalkozók körében?

Mit jelent a bankfüggetlen POS terminál?

A bankfüggetlen POS terminál egy olyan kártyaelfogadó eszköz, ami – ahogy neve is utal rá -- függetlenül működik bármely banktól. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell hozzá új bankszámlát nyitni vagy meglévő számládat áthelyezni másik bankhoz. Rugalmas megoldást kínál, mivel a legtöbb népszerű bankkártya és SZÉP kártya elfogadására alkalmas, miközben megőrizheted a pénzügyi adminisztráció szabadságát. Ezért is dönt sok kereskedő bankfüggetlen POS terminál mellett.

A bankfüggetlen POS terminál legnagyobb előnyei

A kereskedők körében az ilyen terminálok népszerűsége elsősorban a rugalmasságban rejlik. Az egyik legfőbb érv mellettük ugyanis, hogy nem kell új bankszámlát nyitni egy meghatározott pénzintézetnél ahhoz, hogy használni lehessen a terminált. Amennyiben már van meglévő bankszámlája valakinek, nem kell azt egy másik bankhoz átvezetni, ami idő- és költségigényes lenne.

A bankfüggetlen terminálok választása segít elkerülni továbbá azokat a helyzeteket, amikor a bank szerződési feltételei változnak, és ezek kedvezőtlenül befolyásolják a vállalkozás pénzügyi helyzetét. De sok esetben a bankok magas minimális forgalmi elvárásokat is támaszthatnak, amelyek eléréséhez kisebb vállalkozások számára kihívást jelenthet. A bankfüggetlen terminálok ezzel szemben nagyobb szabadságot és kiszámíthatóságot biztosítanak.

Bankfüggetlen POS terminál beszerzése akár 0 forint induló költséggel

A bankfüggetlen POS terminálok beszerzése kedvező pénzügyi feltételek mellett is megvalósulhat, hiszen bizonyos szolgáltatóknál akár induló költségek nélkül is hozzáférhetők. Ez különösen előnyös azok számára, akik például kisvállalkozást üzemeltetnek, valamint fontos számukra a költséghatékonyság.

Az induló költségek minimalizálása mellett a bankfüggetlen terminálok általában nem járnak rejtett díjakkal, ami még inkább megkönnyíti a pénzügyi tervezést. Az alacsony kezdeti beruházási költségek lehetővé teszik, hogy a vállalkozók gyorsan és egyszerűen hozzáférjenek az elektronikus fizetési megoldásokhoz, növelve ezzel a vásárlói elégedettséget és a forgalmat. A bankfüggetlen terminálok tehát nemcsak a költségek csökkentésében, hanem a vállalkozás működésének rugalmasabbá tételében is jelentős előnyöket kínálnak.

A Novopayment.hu termékei most akár 0 forint induló költséggel, 24 órán belüli jóváírással, 0-24 call centerrel és személyes kapcsolattartóval, gyors szervizzel elérhetőek!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek