1 hónapnál régebbi cikk

Egy utolsó palacsintázás az iskolakezdés előtt
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Egy utolsó palacsintázás az iskolakezdés előtt

Augusztus 30-án pénteken rendezik meg az 5 éves hagyománnyal bíró Palacsinta Pénteket Vízivárosban.

Tekerve vagy hajtva? Mindegy, a palacsinta mindenképpen a kicsik kedvence. A Vízivárosi Palacsinta Péntek éppen ezért népszerű minden évben a fehérvári gyerekek körében. Idén immár ötödik alkalommal rendezik meg a nyár utolsó napjaiban a sokak által kedvelt programot, ez alkalommal augusztus 30-án pénteken.

A Vízivárosiak már megszokhatták, hogy minden évben 3 gyermekprogrammal várják a legkisebbeket: decemberben az adventi mulatságokkal, az iskolai év végén a kölyök juniálissal, és az új tanév kezdete előtt a nyárzáró Palacsinta Péntekkel. Az ART Kulturális Egyesülettel együttműködve a szervezők idén közel 1000 palacsintával készülnek majd. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak, mégis a célközönség azok a gyerekek, akik most lépnek majd be először az általános iskola kapuin és elkezdik az első osztályt.

A Palacsinta Péntek mindenkit vár e hét pénteken, augusztus 30-án 10 órától a Budai úti LISZI Iroda előtt egy utolsó nyári ünneplésre, ahol minden gyerek megtalálhatja majd a kedvenc töltött finomságát, legyen az túrós, kakaós, lekváros, tekert, vagy hajtott.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek