Önkormányzati lakások bérbeadása piaci alapon Székesfehérváron
·Gazdaságlakás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Önkormányzati lakások bérbeadása piaci alapon Székesfehérváron
·Gazdaságlakás·Utolsó frissítés: undefined

2013. január 1-vel egy újabb mérföldkőhöz ért a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési döntése értelmében az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásával kapcsolatos feladatokat az Önkormányzat nevében és megbízásából társaságuk végzi.

A Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. Székesfehérvár MJV Önkormányzatának 100%-os tulajdonában lévő gazdasági társasága.

2009. januári alapítása óta tevékenységi köre fokozatosan bővül. Kezdetben, projektmenedzsment szervezetként az Európai Unió által támogatott önkormányzati beruházások és fejlesztések pályáztatásában, menedzselésében vettek részt. Ma a Társaság egyik kiemelt feladata a székesfehérvári város-rehabilitációs programok előkészítése és azok teljes körű lebonyolítása.

A mai kor igényeinek eleget téve hoztak létre egy internetes felületet, https://lakaslicit.szekesfehervar.hu/ mely lehetővé teszi, hogy a legszélesebb körben elérhetővé tegyék az Önkormányzati tulajdonú lakások piaci pályáztatását Székesfehérváron.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a tulajdonában lévő alábbi lakásokat piaci alapon történő bérbeadásra hirdeti meg:

Cím

(Székesfehérvár)

Alapterület
(m2)

Szobaszám

Komfortfokozat

Költségelvű lakbér - induló ár (Ft/hó)

Horvát István utca 2. 1/1.

31

1

komfortos

27.900,-

Jancsár u. 45. 2/2.

49

2

összkomfortos

49.000,-

Mészöly G. u. 1. 1/115.

32

1

összkomfortos

32.000,-

Rác u. 23. fsz. 1.

111

3

komfortos

89.000,-

Pályázati nyomtatvány a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán vehető át, vagy az alábbi helyről letölthető: http://lakaslicit.szekesfehervar.hu/palyazati-nyomtatvany-lakas, további részletek a lakaslicit.szekesfehervar.hu oldalon.

Székesfehérvár, 2024. 08. 26.
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
nevében és megbízásából:
Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek