Ezekben az iskolákban folytatódik az idei tanévben a fehérvári okostanterem program
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Ezekben az iskolákban folytatódik az idei tanévben a fehérvári okostanterem program

Az Alba Innovárban találkoztak azok a fehérvári pedagógusok, akik a 2024/25-ös tanévben részt vesznek az okostanterem programban. A Kodály Zoltán, a Táncsics Mihály és a Felsővárosi Általános Iskola és a Tóparti Gimnázium lesz az a négy iskola, ahol idén az okostanterem program indul.

A digitális élményközpontban bemutatták a program eddigi eredményeit és azt, hogy mit fognak elsajátítani, hogyan áll össze és működik a mentorálás.

Az előző évek tapasztalatait osztotta meg és mutatta be munkáját az a négy pedagógus, akik korábban már sézt vettek a programban: Pocsai Katalin Júlia az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola Készségfejlesztő Iskola, és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményből, Szerencsés Dóra a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskolából, Bognár Zsolt a Németh László Általános Iskolából illetve Tóth István a Vasvári Pál Általános Iskolából.

Az Alba Innovár dolgozta ki azt az oktatási anyagot, amellyel céljuk, hogy minél több gyermek számára tegyék élményszerűvé az oktatást.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek