Az életéért küzd a székesfehérvári rendőrségnél elgázolt gyerek a kórházban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Tények
Az életéért küzd a székesfehérvári rendőrségnél elgázolt gyerek a kórházban

A vétkes sofőr órákkal a történtek után végül feladta magát a rendőrségen. A fiú anyja percekkel a gázolás előtt még beszélt a gyerekével.

Feladta magát a rendőrségen az a sofőr, aki még kedden este gázolt el egy zebrán szabályosan átkelő 16 éves fiút Székesfehérváron, derül ki a Tények összeállításából. Az autós a Deák Ferenc utca 2., vagyis éppen a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság épülete előtt ütötte el a tinédzsert, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A hírműsor úgy tudja, hogy a rendőrök három órával később megtalálták a városban az autót, majd nem sokkal később a sofőr jelentkezett a rendőrségen.

A TV2-nek a gyerek anyja elmondta, hogy percekkel a gázolás előtt beszélt a fiával, akinek pénzt utalt chipsre. Nem sokkal ezután hajtott át rajta egy kék Skoda, két barátja szeme láttára, akik még időben el tudtak ugrani a kocsi elől. Egyikük amikor hátrafordult, már csak azt látta, ahogy Ádám a szélvédőre csapódik, majd az aszfaltra zuhant.

A mentők percekkel később a helyszínre értek, a gyereket életveszélyes állapotban, koponyasérülésekkel vitték kórházba. A kamasz a baleset után epilepsziás rohamot kapott. Édesanyja a Tényeknek elmondta, hogy a fiú agya több helyen sérült, most is lélegeztetőgépen, élet-halál között fekszik a kórházban.

A teljes riportot a fehérvári gázolásról itt lehet megnézni:

A rendőrség továbbra is várja a szemtanúk jelentkezését a baleset körülményeinek tisztázása érdekében. Erről itt írtunk részletesen:

Kapcsolódó
Cserbenhagyásos gázolás szemtanúit keresik

A székesfehérvári rendőrök további tanúk jelentkezését várják egy közlekedési bűncselekmény körülményeinek tisztázása érdekében.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek