Március végén bezár Fejér egyik legjobb étterme
Március végén bezár Fejér egyik legjobb étterme

Március 31-én bezár a móri Öreg Prés Étterem abban a formában, ahogy Volenter István és csapata üzemeltette, jelentették be a Facebookon.
„2021 januárjában vettük át az étterem kulcsát, és azóta együtt éltük meg VELETEK a gasztronómia örömeit, a közös pillanatokat, az ünnepeket, a hétköznapok apró csodáit” – írják a bejegyzésben, kiemelve, hogy az elmúlt négy év tele volt ízekkel, élményekkel, kihívásokkal és rengeteg szeretettel.
A tulajdonosok számára hatalmas büszkeség, hogy a szakmai sikerek mellett a Michelin Guide ajánlását is elnyerték.
„Megannyi vendéget láttunk vendégül, számtalan eseménynek adtunk otthont, és a legnagyobb elismerések között tarthatjuk számon a szakmai sikereinket – köztük a Michelin Guide ajánlást, amely hatalmas büszkeség számunkra.”
A vendégeknek és a kollégáknak is köszönetet mondanak az elmúlt évekért, hiszen nélkülük mindez nem valósulhatott volna meg.
„Köszönjük a támogatásotokat, a visszajelzéseiteket, a mosolyaitokat, a hűségeteket! Köszönjük a kollégáinknak, hogy szenvedéllyel, elhivatottsággal és fáradhatatlan energiával dolgoztak minden nap azért, hogy az Öreg Prés több legyen, mint egy étterem – egy hely, ahol otthon érezhetitek magatokat.”
Bár az étterem történetének ez a fejezete lezárul, a csapat nem szomorkodni, hanem ünnepelni szeretne. Márciusban különleges ajánlatokkal és izgalmas programokkal várják vendégeiket, hogy méltó módon búcsúztassák ezt az időszakot.
„Ünnepeljünk együtt, élvezzük még egyszer a különleges ízeket és teremtsünk újabb szép emlékeket!” – írják a posztban, amit teljes egészében itt lehet elolvasni: