7 évnél régebbi cikk

Eltűnt egy lány Székesfehérváron - Elment a munkahelyéről, azóta senki sem látta
Eltűnt egy lány Székesfehérváron - Elment a munkahelyéről, azóta senki sem látta

A 20 éves Szücs Zsuzsannát november 28-án látták utoljára, miután távozott a székesfehérvári munkahelyéről. A lány ügyében körözést adott ki a Dombóvári Rendőrfőkapitányság és a Fejér megyei rendőrök is nagy erőkkel keresik.

November 28-án eltűnt a 20 éves Szücs Zsuzsanna, miután távozott a munkahelyéről, azóta nem ad életjelet magáról - írta meg vasárnap délben a 24.hu.

A lány a Dombóvárhoz közeli Nakon élt, körülbelül 175 centiméter magas, világos bőrű, erős testalkatú, fekete, vállig érő haja van, barna szemű, kerek arcú. Különleges ismertető jegye, hogy nyakának bal oldalán, valamint jobb kézfején egy "Csaba" feliratú tetoválás látható. Hogy milyen ruhát viselt az adott napon, arról nem tudni.

Szücs Zsuzsanna (Fotó: 24.hu)

A rendőrség kéri, hogy akinek bármilyen információja van a képen látható fiatal lány tartózkodási helyével kapcsolatban, keresse fel a Dombóvári Rendőrfőkapitányságot, vagy hívja a 0674/566-070-es telefonszámot. Névtelsége megőrzésének esetén ingyenesen hívható a 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld száma, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszám. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek