1 évnél régebbi cikk

Váratlan helyen bukkant fel az eltűntként keresett Fejér megyei fiatal
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Váratlan helyen bukkant fel az eltűntként keresett Fejér megyei fiatal

Több mint egy hónapja sehol nem találják Kovács Brendont. A dégi fiatal lapunk egyik posztja alatt adott életjelet magáról a Facebookon.

Egy héttel ezelőtt jelent meg a rendőrség honlapján, hogy június 6. óta nem találják Kovács Brendont. A 15 éves dégi fiatal a kimenője után nem tért vissza gondozási helyére, életjelet sem adott magáról. Hiába keresik, azóta sem találják a 175 cm magas, vékony testalkatú, eltűnésekor farmernadrágot, fehér pólót és fekete cipőt viselő tinit.

Kovács Brendon (vagy az ő nevében valaki) néhány napja azonban egészen váratlan helyen bukkant fel: lapunk egyik posztjára reagált egy szmájlival és egy rövid hozzászólásban a Facebookon.

A szóban forgó cikk arról szólt, hogy még a múlt hétvégén egy székesfehérvári fiatal egy dunaújvárosi szórakozóhely közelében némi szóváltást követően fejbe rúgott egy járdán ücsörgő embert, aki eszméletét vesztette, és súlyos sérüléseket szenvedett.

Az eltűntként keresett Kovács Brendon (vagy a profilját kezelő illető) az esetet annyira viccesnek találta, hogy mindezt a poszt alatt még egy rövid kommentben is jelezte:

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki Kovács Brendont felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó  számon!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek