11 hónapnál régebbi cikk

Egy szatyorral akasztotta fel magát a fehérvári fogdán a dunaújvárosi feleségdaraboló
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Egy szatyorral akasztotta fel magát a fehérvári fogdán a dunaújvárosi feleségdaraboló

A 62 éves B. János fél éve lett öngyilkos a székesfehérvári rendőrségi fogdán. A vizsgálat nem állapított meg rendőri mulasztást.

Otthonról kapott szatyorral lett öngyilkos a feleségét meggyilkoló és feldaraboló dunaújvárosi férfi, tudta meg a Blikk. A 62 éves B. János még szeptember 21-én jelentette be a rendőrségen az asszony eltűnését, majd a gyanú gyorsan rá terelődött. Az egykori milliárdos iparmágnást végül néhány nappal később tartóztatták le az 52 éves S. Andrea meggyilkolása miatt.

A férfi október 23-án a székesfehérvári rendőrségi fogda mellékhelyiségében akasztotta fel magát egy olyan szatyor fülével, amiben ruhákat és élelmiszereket küldtek neki a családtagjai.

Kapcsolódó
Öngyilkos lett a börtönben a dunaújvárosi feleségdaraboló

A 62 éves dunaújvárosi férfi vasárnap oltotta ki a saját életét. Az ismert vállalkozó szeptemberben végzett a feleségével.

„Felháborítónak tartom, hogy ez előfordulhatott, véleményem szerint jobban át kellett volna vizsgálni, hogy mit adnak be neki a zárkába” – mondta a lapnak a fél éve elhunyt férfi lánya.

„A családunk elképzelhetetlennek tartja, hogy az édesapám valóban gyilkos lenne, végig bíztunk az ártatlanságában. Nagyon sokat gondolkodom rajta, miért tehette ezt magával, az is megfordult a fejemben, hogy védeni akart valakit, vagy megzsarolhatták, de ezek csak találgatások. Ami biztos, borzasztóan nehezen viselte a bezártságot, és kilátástalannak érezte a helyzetét” – tette hozzá a neve elhallgatását kérő nő.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lap megkeresésére azt válaszolta, hogy a letartóztatásban lévő gyanúsított öngyilkosságával összefüggésben lefolytatott vizsgálat rendőri mulasztást nem állapított meg. Tehát hivatalosan nem hibázott senki, ám ezt az elhunyt családja képtelen elfogadni.

S. Andrea legközelebbi hozzátartozói az unokatestvérei, mivel gyereke nem született, testvére és szülei pedig korábban elhunytak.  Az áldozat rokonai valószínűleg soha nem tudják meg, hogy miért kellett meghalnia a köztiszteletben álló asszonynak, mivel az ügyben folytatott eljárást az „elkövető” halála miatt a rendőrség megszüntette.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók