7 évnél régebbi cikk

Tisztálkodási szereket gyűjt a Fehérvári Heti Betevő
Fehérvár Médiacentrum fotójaTisztálkodási szereket gyűjt a Fehérvári Heti Betevő

Igen, ők azok, akik kéthetente osztanak meleg ételt a rászorulóknak, az ünnepek közeledtével azonban extra akcióik is vannak.

Az idei ilyen "plusz" megmozdulásuk, hogy tisztálkodási szereket gyűjtenek. Samponnal, fogkefével, tusfürdővel és más, tisztálkodással kapcsolatos holmikkal szeretnék meglepni "vendégeiket". A vendég szóhasználat nem véletlen, a közösség ugyanis kéthetente vasárnaponként ételosztást tart a Rózsaligetben. Ilyenkor átlagosan 150-200 adag meleg étellel készülnek, ezzel "vendégelik" meg a rászorulókat. A mostani tisztálkodószeres akció a következő, 18-i ételosztáshoz teszi hozzá azt a pluszt, melyet a Betevő közössége gondolt ki karácsony alkalmából. A cél a 200 tisztálkodási csomag összegyűjtése.

Aki segíteni szeretne a Fehérvári Heti Betevőnek, az péntek délig még megteheti. A közösség Facebook oldalán minden lényeges információ megtalálható az akcióval kapcsolatban. A felajánlások - esetünkben tehát tisztálkodási szerek - a közösség által már bejáratott, megszokott helyeken adhatóak le, van azonban egy új helyszínük is, mégpedig a Fehér Palotában található Study Könyvesbolt. A tisztálkodással kapcsolatos holmikat tehát péntek délig lehet leadni akár már ebben a könyvesboltban is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek