7 évnél régebbi cikk

Betörtek egy enyingi ékszerboltba, de a rablókat megzavarták
Fehérvár Médiacentrum fotójaBetörtek egy enyingi ékszerboltba, de a rablókat megzavarták

December 16-án hajnalban két férfi betört egy enyingi ékszerboltba. Az egyik férfit otthonában őrizetbe vették, társát viszont nagy erőkkel keresi a Fejér megyei rendőrség, melyhez a lakosság segítségét is kérik.

Két férfit azzal gyanúsítják, hogy december 16-án hajnalban betörtek egy enyingi ékszerboltba. Az üzletben lévő páncélszekrényt az általuk használt gépkocsihoz rögzítették és helyből kitépték. Az elkövetőket azonban a cselekmény közben megzavarták, akik végül a páncélszekrényt hátrahagyva elmenekültek a bűncselekmény helyszínéről.

A Fejér megyei nyomozók az elkövetés napján azonosították az elkövetőket és E. Richárd 27 éves ságvári lakost otthonában elfogták. A férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Lopási kísérlet elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene bűntetőeljárást. 

Társa, Erdély Tibor ellen a Fejér Megyei Rendőr-Főkapitányság elfogatóparancsot adott ki, felkutatásához a lakosság segítségét kérik. A férfi 37 éves, 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú, barna hajú, barna szemű férfi. A nyomozók kérik, hogy aki  bármilyen információval rendelkezik a férfi tartózkodási helyét illetően, az keresse a Fejér-megyei Rendőrfőkapitányságot a nap 24 órájában hívható 06-25-541-600-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén. 

A férfi fotója megtekinthető a police.hu oldalon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek