6 évnél régebbi cikk

Már a Volánnal is játszhatsz az NHL18-ban
·Sportjégkorong·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaMár a Volánnal is játszhatsz az NHL18-ban
·Sportjégkorong·Utolsó frissítés: undefined

Szeptember 15-én a boltok polcaira kerül az EA SPORTS™ NHL® 18 nevű játéka. A konzoljátékok egyik legnagyobb sztárjának tekinthető EA SPORTS sportsorozatának legújabb hokis változatában már a Fehérvár AV 19 együttesét is játékba vezethetjük, akár bajnoki címig repítve őket az EBEL-ben.

A számtalan sport témájú játékot piacra dobó cég a sorozat három legkeresettebb darabja közé tartozik a jégkorongos változat (a FIFA és az NBA mellett). Az EA SPORTS minden esztendőben igyekszik valami újat hozni a játékba, a szeptember 15-től kapható NHL18-ban az Erste Bank Eishockey Liga hatodik európai ligaként csatlakozik a választható bajnokságok közé.

A játékosok nem csak a kedvenc csapatukat választhatják ki, a játékélményt a valódi mezgrafikákkal és pályahangulattal is igyekeznek növelni. „Büszkék vagyunk arra, hogy az Erste Bank Eishockey Liga már a virtuális valóságban is megjelenik” – mondta Christian Feichtinger, az EBEL ligamenedzsere. „Számunkra ez egy magasabb szinte lépést jelent, az EA SPORTS-ban pedig megtaláltuk a megfelelő partnert ehhez.”

Az NHL18 Xbox One és PlayStation 4 konzolokra lesz elérhető szeptember közepétől.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek