6 évnél régebbi cikk

Felismered ezt a férfit? Több millió forint értékű ékszert lopott Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotójaFelismered ezt a férfit? Több millió forint értékű ékszert lopott Fehérváron

Pénteken éjjel tört be a képen látható férfi egy fehérvári ékszerboltba, ahonnan több millió forint értékben aranyékszereket tulajdonított el. A bűncselekményről videó is készült. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a tettes kézre kerítéséhez.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2017. szeptember 8-án 2 óra körüli időben betört Székesfehérváron egy ékszerboltba, majd az üzletből több millió forint értékben arany ékszereket tulajdonított el. Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített. Az ismeretlen férfi normál testalkatú, körülbelül 175 centiméter magas és a bűncselekmény elkövetésekor fekete színű baseball sapkát, szürkés színű kapucnis kabátot, fekete színű melegítő nadrágot és világos színű magas szárú cipőt, kezén pedig szürke színű kesztyűt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a videón látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén - írja a police.hu.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek