6 évnél régebbi cikk

Lóránt Péter kertészként is helytállt
Fehérvár Médiacentrum fotójaLóránt Péter kertészként is helytállt

Az Alba Fehérvár csapatkapitánya ezúttal nem a palánkok alatt tevékenykedett eredményesen, hanem az Alba Regia Sportcsarnok előtti virágágyásban, ahol aktív közreműködésével 74 fagyal talált új otthonra.

Egy esztendeje a fehérvári kosárlabda klub sikeresen pályázott a Városgondnokság "Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért" programjának keretében, ennek köszönhetően 74 tő fagyalt ültethettek ki a csarnok bejáratához. Nos, az illetékesek idén is úgy látták, a növények büszkén ékesítenék az Alba Regia Sportcsarnokot, így a tavalyi 74 tő ugyanennyi társat kapott az újabb pályázaton. A növények a magát szakértőnek még véletlenül sem valló Lóránt Péter szakavatott segítségével foglalták el helyüket új helyüket.

- Példaértékű, hogy kívülről egyre szebb lesz a csarnokunk, remélem, majd belül is hasonló lesz a helyzet, itt a győzelmeinkre gondolok. Ez egy nagyon szép kezdeményezés, ami tavaly indult, és most is igyekeztünk jó munkát végezni a fagyal tövek elültetésekor - mondta mosolyogva Lóránt Péter.

Az Alba Fehérvár marketingvezetője, Horváth Éva által indított kezdeményezés szakmai felügyeletét két szakember, Faragó Tibor és Viktor László irányította, míg Lóránt Péter csapattársától, Keller Ákostól kapott, ismerjük el, főleg erkölcsi támogatást. A lényeg azonban, hogy a fagyal tövek helyükre kerültek, még kellemesebbé, barátságosabbá téve az Alba Regia Sportcsarnok Gáz utca bejáratát.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek