6 évnél régebbi cikk

Öröm a nehéz sorsú gyerekeknek - csak egy cipősdoboznyi adomány neked!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Öröm a nehéz sorsú gyerekeknek - csak egy cipősdoboznyi adomány neked!

A Fehérvár Médiacentrum is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági kezdeményezéséhez, amely évről-évre sok ezer nehéz sorsú gyermeknek teszi szebbé karácsonyát. Még te is tudsz segíteni!

Már december eleje óta gyűltek a gyermekjátékokat, könyveket, édességeket rejtő, szépen csomagolt dobozok a Médiacentrumban; kollégáink lelkesen készítették össze az ajándékokat, amelyeket majd a Baptista Szeretetszolgálat rászoruló nagycsaládosoknak, mélyszegénységben élő gyerekeknek, illetve Böjte Csaba Parajdon élő árváinak juttatja el, hogy ott is kerüljön ajándék a fa alá, ahol a nélkülözés ezt nem mindig teszi lehetővé.

„Egyre többen és egyre jobb minőségű dobozokat hoznak, amiért nagyon hálásak vagyunk. Sokan meg is jegyzik, hogy nem gondolták volna, hogy ilyen gazdag ajándék kerül a fájuk alá. De ez nem a mi érdemünk, mi csak postások vagyunk ebben. Külön köszönjük azoknak a cégvezetőknek, főnököknek, akik odafigyelnek, illetve a helyi aktivistáknak, akik összegyűjtik ezeket a dobozokat, amelyeket a legtöbben el is szállítanak a központunkba. Ez számunkra nagyon nagy segítség ilyenkor.” - mondta el Révész Lajos, baptista lelkész.

Hagymásy András, a Fehérvár Médiacentrum ügyvezető igazgatója kiemelte, médiaszolgáltatóként elsősorban azzal tudunk segíteni, hogy teret adunk a hasonló jellegű kezdeményezéseknek, idén azonban ennél többet is szerettünk volna tenni. „Vannak már jó megoldások, kipróbált megoldások, amelyekhez érdemes csatlakozni. Ilyen a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciója, és kollégáink, illetve az ő gyerekeik összefogtak azért, hogy azoknak is, akiknek a karácsonyuk esetleg szerényebb lenne a mi segítségünk nélkül, ugyanolyan örömben lehessen részük, mint az összes többi gyereknek.” - mondta el Hagymásy András.

A nehéz sorsú gyerekeknek szánt ajándékokat még december 20-ig várja a a Baptista Szeretetszolgálat országszerte a gyűjtőpontokon. Fontos, hogy a dobozokra írjuk rá, milyen nemű és korú gyermeknek szánjuk az ajándékot.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek