8 hónapnál régebbi cikk

Együtt Evelinért: a tartós beteg apróságnak továbbra is szüksége van a támogatásra
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány
Együtt Evelinért: a tartós beteg apróságnak továbbra is szüksége van a támogatásra

A cerebrál parézissel, azaz négy végtagi bénulással diagnosztizált Tóth Evelin szeptemberben fontos műtéten esik majd át Barcelonában. Azonban a csöppség terápiával, gyógytornával teli mindennapjai a műtétet követően sem szűnnek meg, sőt, a kezelések száma egyre csak emelkedik majd.

A duol.hu még áprilisban számolt be Tóth Evelinről, a mindig jókedvű, örökké mosolygós kislányról, akiről 4 hónaposan derült ki, hogy még magzati korban, oxigénhiány következtében agyi bénuláson esett át. Ezután kezdődött és azóta is tart folyamatos fejlesztése és terápiás kezelése. A család rendre járja az országot, ahol különféle gyakorlatokon, kúrákon vesznek részt Evelin fejlődése érdekében.

Az apróság szülei minden lehetőséget megragad Evelin gyógyulása érdekében, így természetesen a spanyolországi műtét sem volt kérdés számukra, azonban ez hatalmas költségekkel jár. A kis Evelin szülei már az év elején létrehoztak egy alapítványt, ahova azóta rengeteg támogatás érkezett.

A szülők rendkívül hálásak az eddigi adományokért, és továbbra is várják a nagylelkű támogatásokat a kislány gyógyulása érdekében.

Az Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány azonban nem csak a barcelonai operáció miatt jött létre, sokkal inkább a hosszú távú célok megvalósításához, azért, hogy Evelin minden szükséges segítséget megkaphasson. A letapadt izmok oldása után ugyanis rövid időn belül kezdődhet a hónapokon át tartó, intenzív gyógytornák, konduktív fejlesztések időszaka, ezzel elősegítve a gyógyulást és a műtét hasznosságát - hívja fel a figyelmet friss cikkében a duol.hu.

A nagy költségű (4700 eurós) operáció mellett tehát az azt követő rehabilitáció is felettébb megterhelő anyagilag, azonban

az új mozgásformák elérését célzó műtét csak az utókezeléssel együtt lehet sikeres, így a terápia elengedhetetlen.

A barcelonai beavatkozás előtt nem csak a szoros beosztással zajló terápiák kerültek napirendre, de a kis Evelinre kivizsgálások sora is vár azért, hogy a műtét idejére minden rendben legyen.

Annak érdekében, hogy Evelin a jövőben képes legyen olyan alapvető mozgásokat végezni, mint a rágás vagy az ülés mindenképpen szükséges a Dr. Igor Nazarov által végzett operáció, és az azt követő kezelések hosszú sora. Ezek finanszírozásához a családnak így a továbbiakban is szüksége van a segítségre.

A szülők az alábbi számlaszámra várják az adományokat: 
UniCredit Bank: 
Számlatulajdonos: Együtt Evelin Gyógyulásáért Alapítvány 
Számlaszám: 10918001-00000119-75880018 
Közlemény: Adomány 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek