5 évnél régebbi cikk

Triatlonversenyhez kapcsolódóan lesznek lezárások Pünkösd hétfőn
·Közlekedéslezárás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Triatlonversenyhez kapcsolódóan lesznek lezárások Pünkösd hétfőn
·Közlekedéslezárás·Utolsó frissítés: undefined

Május 21-én, hétfőn a Csónakázó-tó környékén szállnak harcba az eXtremeMan51.5 triatlonverseny indulói Székesfehérváron. A környéken forgalomkorlátozásra kell számítani, és néhány autóbuszjárat útvonala is módosul.

Május 21-én, hétfőn rendezik meg az eXtremeMan51.5 triatlonversenyt Székesfehérváron. Az Alba Triatlon SE közreműködésével a Csónakázó-tó felületén és annak környékén mutatkozik be a versenysorozat. A megmérettetés biztonságos lebonyolításához több helyszínen forgalomkorlátozás bevezetésére van szükség, ami az autóbuszok közlekedését is érinti.

A versenyhez kapcsolódóan lezárják:

  • Május 20-án, vasárnap 22.00 órától a Szabadságharcos út teljes hosszában a parkolókat.
  • Május 21-én, hétfőn 05.00 órától 19.00 óráig a Szabadságharcos út Mészöly Géza utca és Fürdő utca közötti szakaszát teljes szélességben.
  • A futó versenyszám miatt a Csónakázó-tó körüli, valamint a Rózsaligetben található sétányokat.
  • Május 21-én, hétfőn 12.00 órától 16.00 óráig az Új-Csóri úti körforgalom Palotai útra, azaz a városba behajtó ágát.,
  • Május 21-én, hétfőn 12.00 és 16.00 között a 7-es, 8-as elkerülő M7-es autópályától Veszprém felé menő pályatestet. Ezidő alatt az Auchan körforgalomtól a város belső útjai felé terelik a gépjárműveket, így esetleges torlódásra számítani kell, továbbá a súly- és magasságkorlátozások figyelembe vételével lehet közlekedni.
Május 21-én, hétfőn 12.00 órától 16.00 óráig rendőri forgalomirányítás mellett, esetleg lassú tempóval használható a közforgalom számára a Mészöly Géza utca a Szabadságharcos utcától a Palotai úti csomópontig, valamint a Palotai út a Mészöly G. utcától az Új Csóri úti körforgalomig.

Buszjárat módosulások

A lezárások miatt a 36 és 37 helyi járatok és a helyközi járatok városba befelé közlekedő járatai a Szent Flórián krt. – Móri út – Dózsa Gy. út – Mátyás király körút – Scwäbisch Gmünd u. - Palotai út terelőútvonalon közlekednek. Kimarad a Gépjavító üzem, a Hosszútemető és a Gellért utca megálló. Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített Ybl M. lakótelep (DOMUS) megállóhelyen megállnak. A városból kifelé menő járatok kisebb helyi korlátozás mellett (a Mészöly Géza utcai csomópontban és a Kereszttöltés utcánál) az eredeti útvonalon hagyhatják el a Belvárost.
(forrás: ökk)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek