5 évnél régebbi cikk

Szaunaszeánszok indulnak a városi uszodában
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay.com
Szaunaszeánszok indulnak a városi uszodában

A hűvösebb időjárás egyértelműen a szaunázás szerelemeseinek időszaka. A hűvös már megérkezett, a városi uszoda pedig októberben új szaunaprogramot indít.

Új programot indít a Csitáry G. Emil Uszoda, szeánszokat szerveznek a szaunázás szerelmeseinek – hirdeti Facebook-oldalán a városi uszoda. Az első két alkalom október 11-én, csütörtökön és október 12-én, pénteken lesz, mindkét napon 18 órától indulnak a szeánszok, és három-három programon lehet részt venni.

  • Október 11-én, csütörtökön 18 órától az Ősz Párizsban fantázianevű fahéj, alma és vanília, 19 órától az Ír esti whisky névvel kávé, vanília, rum, majd 20 órától a Jeges varázs, vagyis menta, citrom, narancs felöntéssel várják a vendégeket.
  • Október 12-én, pénteken ugyancsak 18 órakor 60 percenként indulnak a szaunaprogramok. Elsőként az Őszi fuvallat, vagyis édes narancs, alma, majd a Havannai éjszaka, azaz mézes vanília, kókusz, mangó, végül pedig az Esti relax, vagyis menta és levendula felöntést élvezhetik a résztvevők.

A fenti két napra szervezett programokra a szaunajegyen felül nem kell fizetni a plusz szolgáltatásért, a későbbiekben pedig 300 forint lesz majd a részvételi díj. Bár a padokat lepedővel takarják, kérik a résztvevőket, hogy törölközőt hozzanak magukkal. A papucs használata a szaunaprogram alatt tilos.

Mivel a szauna befogadóképessége korlátozott, maximum tíz fő vehet részt a szaunaszeánszokon egyszerre, így a részvételi szándékot előre jelezni kell Illikmann Nóránál a +36/70- 603-6772-es telefonszámon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek