5 évnél régebbi cikk

Súlyos baleset történt a Tesco és a Park Center között a Szent Flórián körúton
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Súlyos baleset történt a Tesco és a Park Center között a Szent Flórián körúton

Több autó ütközött össze a Tesco és a Park Center közötti úton. A Szent Flórián körúton történt balesetben egy ember súlyosan megsérült.

A katasztrófavédelem.hu úgy tudja, hogy egyelőre tisztázatlan körülmények között két gépkocsi ütközött össze Székesfehérváron, a Szent Flórián körúton, a Kiskút útja és az Aszalvölgyi út közötti szakaszon. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállítják. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek miatt egy sávon halad a forgalom.

Olvasóink információi szerint nem két, hanem három autó ütközött össze. A helyszínre három mentő, két tűzoltó és több rendőrautó is érkezett. A környéken hatalmas a dugó, a rendőrök a környező mellékutcákba terelik a forgalmat. A Park Centerből kifelé haladóknak is legalább 15-20 perc várakozással érdemes kalkulálni. A Veszprém felől érkezőket a Park Centernél a mellékutcákba terelik.

FRISSÍTÉS - 18:17: A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, a főút érintett szakasza újra teljes szélességében járható.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek