4 évnél régebbi cikk

Megható kampányfilmben a fehérvári rögbisek; lelátót épített nekik a Telenor és a Hello Wood
Megható kampányfilmben a fehérvári rögbisek; lelátót épített nekik a Telenor és a Hello Wood

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a közösségek erejét; a Telenor Együtt/tér aktivitását beharangozó kampányfilmjében székesfehérvári közösségnek, a Fehérvár Rugby Clubnak építettek fedett lelátót.

„A most futó kampányunkban egy olyan témát dolgoztunk fel, amiről azt gondoljuk, hogy nem beszélünk eleget: a közösségek szerepéről az életünkben. Sokak szerint korunk egyik legnagyobb problémája az elidegenedés, ezért arra gondoltunk, hogy ideje emlékeztetni az embereket arra, hogy nincsenek egyedül. Hogy rengeteg olyan önerőből szerveződő közösség van, ahol valódi emberi kapcsolatok teremtenek értéket, és amikhez jó tartozni, amikhez megéri csatlakozni. És, akiket megéri támogatni” – nyilatkozta a kampány hátteréről a kreativ.hu-nak Mitter Szabina, a Telenor marketingkommunikációs menedzsere.

A közel kétperces kisfilmből pedig egyértelműen kitűnik: a közösség ereje, a közös szenvedély igazi családot kovácsolt a fehérvári rögbiszeretőkből, ahol a szülők ugyanúgy kiveszik a részüket a közösségből, ahogy a gyerekek, és ahol az edzőknek nem egy feladat a tudás átadása, hanem maga az élet.  

Ezzel a filmmel egyébként a jelentkezés is elindult: a közösségeknek június 7-éig van lehetőségük pályázni a cég oldalán.

Borítókép: youtube.com/telenor
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek