4 évnél régebbi cikk

Ezek a legszebb és legizgalmasabb őszi trendszínek 2019-ben
Ezek a legszebb és legizgalmasabb őszi trendszínek 2019-ben

A vörös, a narancs, a galaxis kékje és az erdők zöldje - az új évszak beköszönte új trendszíneket hoz magával. Mutatjuk melyek a legizgalmasabb színek a divatban 2019 őszén.

Egy jó gardróbfrissítés mindig jól esik, és talán nemcsak a nőnknek, hanem a férfiaknak is. Az ősz beköszöntével természetesen új színekben pompázó ruhák köszönnek ránk a ruhaüzletekben. Összegyűjtöttük, hogy melyek azok az árnyalatok, amelyekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Annál is inkább nem, mert ezeket a színeket a Pantone határozta meg, mint a 2019-es őszi és téli szezon trendszíneit.

Chili Pepper, Biking Red - az izgalmas piros és vörös árnyalatok 

A Chili Pepper (Pantone 19-1557) drámai és izgalmas szín, ami erősen hat az érzékekre, szóval hölgyeim, ezzel az árnyalattal a második, harmadik randin tutira nem lehet mellélőni. Idén ősszel ugyancsak divatosnak számít a Biking Red (Pantone 19-1650) is. Ám míg előbbi inkább pirosas, utóbbi a maga barnás és lilás árnyalataival a vörös felé húz. Kicsit mélyebb, elegánsabb, de vitathatatlanul királynői külsőt kölcsönöz viselőjének.

Rocky Road és Sugar Almond - meleg barna színek

A Rocky Road (Pantone 19-1234), a köves földes út egy kimondottan meleg és mély árnyalat őszre, olyan szín, amelybe jól esik beburkolózni hűvös estéken. A Sugar Almond (Pantone 18-1155) ezzel szemben valamivel világosabb, édes és cukros, látványa még egy fázós hajnalon is jól tud esni a léleknek. 

Dark Cheddar és Orange Tiger - az érzékcsiklandozó narancsok

A Dark Cheddar (Pantone 15-1150) merész és izgalmas árnyalat, meglehetősen érdekes keveréke a sárgának és a narancsnak. Mindenesetre ebben a színben még a legesősebb napon sem fogunk beleszürkülni a környezetünkbe. Az Orange Tiger (Pantone 16-1358) árnyalatban pedig egyértelműen inkább a narancs uralkodik, fűszeres, friss és energikus. 

Galaxy Blue és Evening Blue - a kék csodás árnyalatai

A Pantone Galaxy Blue (Pantone 19-4055) a világűrbe kalauzol minket, az ismeretlen csodák felé. Az árnyalat hűvöse különösen fényes anyagokon mutat jól, elegánssá és titokzatossá varázsolja viselőjét. Az Evening Blue ezzel szemben inkább melegebb, mélyebb árnyalat, magabiztos és klasszikus, szinte mindenen és mindennel jól mutat.

Eden és Guacamole - a zöld rejtélye 

Az Eden (Pantone 19-6050) impozáns mélyzöldje az erdők sűrűjét idézi, titokzatos, de ugyanakkor hívogató, talán nincs ruhadarab, aminek ne állna jól. A Guacamole (Pantone 17-0530) ugyanakkor egy friss és erőteljes szín, ami vidám, de mégis elegáns és energikus megjelenést kölcsönöz viselőjének.  

Borítókép: yourstyleguide.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek