3 évnél régebbi cikk

Újra lehet lomtalanítást kérni, kinyit a Palotai úti, csákvári és a csalai hulladékudvar is
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Újra lehet lomtalanítást kérni, kinyit a Palotai úti, csákvári és a csalai hulladékudvar is

Rengeteg helyen a tavasz a nagy lomtalanítások ideje, ráadásul a mostani tartósabb otthonlét alatt is sokan szedték ráncba otthonukat. Nekik jó hír, hogy a hulladék kategóriába sorolt feleslegtől újra meg tudnak szabadulni.

Koronavírus magyarországi megjelenését követően, még március 17-én döntött úgy a Depónia Kft., hogy a járvány megelőzése és terjedésének minimalizálása érdekében határozatlan ideig bezárja a Palotai úti, a csalai és a csákvári hulladékudvart, felfüggeszti az eseti lomtalanítást mind a társasházaknál, mind pedig a családi házaknál, valamint az összes telephelyén a személyes ügyfélszolgálatot szünetelteti. 

Hétfőtől az élet több területén lazultak a koronavírus-járvány miatt meghozott intézkedések, így a Depónia Kft. több szolgáltatását is újra igénybe lehet venni.

Május 11., hétfőtől a Palotai úti és a csalai hulladékudvart, május 16., szombattól pedig a csákvári hulladékudvart is megnyitják.

Természetesen mindhárom telepen szigorú óvintézkedések mellett kezdődik újra a szolgáltatás, többek között kötelező maszk vagy más az orr és a száj eltakarására alkalmas textil viselete az ott tartózkodás alatt. (A Palotai úti és a csalai hulladékudvar nyitvatartásáról és szabályairól többet ide kattintva, a csákvári telephely szabályairól pedig ide kattintva lehet olvasni.)

Május 18-tól pedig ismét lehetőség van kérni az időpont egyeztetéses házhoz menő lomtalanítást a családi házaknál.

A társasházi övezetekben ugyanakkor csak szeptember elejétől lesz lehetőség igénybe venni a lomtalanítást. A Depónia Kft. tájékoztatása szerint az új időpontokról írásban értesítik majd a közös képviselőket. További információk a lomtalanításról a deponia.hu oldalon találhatók.

A személyes ügyfélszolgálat a Depónia összes telephelyén egyelőre továbbra is szünetel!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek