3 évnél régebbi cikk

Újabb helyszínen javítják a gázvezetéket - keddig forgalomkorlátozásra kell számítani a Seregélyesi és a Kikindai út kereszteződésénél
·Hírekforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár Televízió
Újabb helyszínen javítják a gázvezetéket - keddig forgalomkorlátozásra kell számítani a Seregélyesi és a Kikindai út kereszteződésénél
·Hírekforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, nem volt gázellátás néhány száz ügyfélnél a Ráchegy egy részén. A problémát egy bekötő vízvezeték sérülése okozta, aminek következtében nagy mennyiségű víz került a környékbeli utcákat ellátó gázvezetékbe. Az E.ON tájékoztatása szerint az érintett ügyfelek többségénél már újra van gáz, még körülbelül 40 háztartásban szünetel a szolgáltatás. A munkálatok miatt további forgalomkorlátozásra kell számítani a Seregélyesi és a Kikindai út kereszteződésénél.

Patócs Renáta, az E.ON szóvivője arról tájékoztatott, hogy "a legtöbb ügyfélnél az elmúlt napok kemény munkájának köszönhetően már helyreállt a szolgáltatás és az E.ON munkatársai továbbra is mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden ügyfélnél ismét zavartalan legyen a gázellátás."

"A nehézséget az okozza, hogy nagy mennyiségű vizet és iszapot kell eltávolítani a gázvezetékekből és ehhez újabb szakaszokon kell megbontani az útburkolatot, hogy munkatársaink hozzáférjenek a vezetékhez. Emiatt szükséges mától a további forgalomkorlátozás" - részletezte a szóvivő.

Hogy mikorra várható a munkálatok befejezése és a forgalomkorlátozás feloldása, arról Patócs Renáta  elmondta, hogy a korábbi Adonyi úti korlátozást pénteken 18 óráig feloldják - ott befejeződnek a helyreállítási munkálatok.

Az új, mától érvényes Kikindai utcai korlátozásnál a vezetékekből a víz kiürítése és iszapmentesítése zajlik  - ez várhatóan egy nap alatt be is fejeződik. Ezt követően az E.ON munkatársai megkezdik a felbontott útburkolat helyreállítását; ezalatt azonban már minden ügyfélnél zavartalan lesz a gázellátás.

Csütörtöktől a Seregélyesi út és a Kikindai út kereszteződésénél a Seregélyesi úton félpályás korlátozás lesz a kórház irányába, a Seregélyesi út felől a Kikindai útra nem lehet majd behajtani, a Kikindai út a Budai út felől közelíthető meg.

Az E.ON szóvivőjének tájékoztatása szerint, "ha minden jól megy és a tervek szerint halad, akkor legkésőbb jövő hét kedden vissza tudjuk adni a forgalomnak ezt a szakaszt is."

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek