3 évnél régebbi cikk

Több embernek is nekiesett Fehérváron egy 17 éves fiatal a Huszár utcában
Több embernek is nekiesett Fehérváron egy 17 éves fiatal a Huszár utcában

Előbb egy fiatal lányt ütött meg a 17 éves csőszi fiú szerda délután a székesfehérvári Huszár utcában, majd orrba vágott egy férfit, aki a lány segítségére sietett. Végül követ dobott egy babakocsis nő felé.

Székesfehérváron, a Huszár utcában történt verekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. október 14-én délután, írja a police.hu. A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 17 éves fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint hangos szóváltást követően megütött egy fiatal lányt, akinek védelmére kelő férfit pedig úgy orron ütött, hogy a segítő megszédült, majd a földre esett és súlyosan megsérült.

Egy babakocsit toló járókelő felszólította a bántalmazót, hogy hagyja abba, majd közölte, hogy rendőrt hív. Erre a teljesen bepöccent fiatal felkapott egy követ a földről és a nő felé dobta. A babakocsis járókelő félreugrott, így nem sérült meg.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre indultak, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. A csőszi fiatalt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – súlyos testi sértés bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlete és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A székesfehérvári rendőrök előterjesztést tettek a 17 éves férfi letartóztatásának indítványozására.

Borítókép: police.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek