2 évnél régebbi cikk

Úgy megvertek egy fehérvári trafiknál egy áruszállítót, hogy agyrázkódása lett
·Bűnügyverekedés·Utolsó frissítés: undefined
Úgy megvertek egy fehérvári trafiknál egy áruszállítót, hogy agyrázkódása lett
·Bűnügyverekedés·Utolsó frissítés: undefined

Apa és fia esett az utcán egy trafikos védelmére kelő áruszállítónak Székesfehérváron. Még akkor is rugdosták a testét és a fejét, amikor a férfi már a földön feküdt.

Nem tudták felváltani egy 56 éves férfi és 28 éves fia nagy címletű pénzét egy székesfehérvári dohányboltban még 2020. július 28-án délután. A két férfi ezután trágár hangnemben, kiabálva szidalmazni kezdte a pult mögött álló nőt, akinek védelmére kelt egy éppen ott tartózkodó áruszállító, írja csütörtöki közleményében a Fejér Megyei Főügyészség.

A teljesen bepöccent apa és fia ekkor megfenyegették az eladó védelmére siető férfit is. Mikor az áruszállító később elhagyta a trafikot, a két elkövető rátámadt az utcán. A férfit előbb többször ököllel arcon ütötték, majd a földre kerülés után a testét és a fejét rugdosták.

A közleményből kiderül, hogy az áruszállító agyrázódást és több, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de a bántalmazás folytán fennállt súlyosabb sérülés kialakulásának reális veszélye is.

Az ügyészség az idősebb férfival szemben végrehajtandó, míg fiával szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók