4 hónapnál régebbi cikk

Megverte a jegyellenőrt, majd egy utast, aztán Agárdnál leszállt a vonatról. Az ok: a jegyét kérték
·Bűnügyverekedés·Utolsó frissítés: undefined
Megverte a jegyellenőrt, majd egy utast, aztán Agárdnál leszállt a vonatról. Az ok: a jegyét kérték
·Bűnügyverekedés·Utolsó frissítés: undefined

A kiérkező járőrök néhány percen belül a helyszín közelében elfogták az elkövetőt.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 47 éves üllői lakossal szemben - tette közzé a police.hu.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2022. február 17-én délután a Budapest felé közlekedő személyvonaton utazott, amikor a Dinnyés és Agárd közötti szakaszon a jegyellenőr menetjegyének bemutatását kérte tőle.

A férfi a jegykezelés során vitába keveredett az ellenőrrel, akit ezt követően a földre lökött, többször megütött és egy késsel megfenyegetett.

A vonat utasai közül egy 37 éves férfi a jegyellenőr védelmére kelt, mire az agresszív utas őt is megütötte, majd az agárdi vasútállomáson leszállt a vonatról.

A bejelentést követően a kiérkező járőrök néhány percen belül a helyszín közelében elfogták az elkövetőt, akit előállítottak a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a 47 éves gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek