1 évnél régebbi cikk

Szóváltás után lefejelte a kutyát sétáltatót a Budai úton - garázdaság miatt keresi a székesfehérvári rendőrség
Szóváltás után lefejelte a kutyát sétáltatót a Budai úton - garázdaság miatt keresi a székesfehérvári rendőrség

A férfiről fotó is készült, a fehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben -írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2022. május 12-én 17 órakor Székesfehérváron, a Budai út 12. szám előtti járdán - előzetes szóváltást követően - lefejelt egy kutyát sétáltató járókelőt.  

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült, amely alapján a férfi hozzávetőleg 40 év körüli, 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor világoskék kerékpáros öltözéket és hátizsákot viselt.   

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában,  vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Borítókép: Police.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek