3 évnél régebbi cikk

Idén is segíthetsz egy mikuláscsomaggal
Idén is segíthetsz egy mikuláscsomaggal

Fertőtlenítés és elővigyázatosság mellett, de idén is gyűjtik a mikuláscsomagokat a rászorulóknak Andi bohóc és segítői.

Andi bohóc és segítői a támogatóknak köszönhetően minden évben újra és újra ellátogatnak azokhoz a családokhoz, gyermekekhez, nehéz sorsú emberekhez és otthonokba, ahol az édesség már luxusnak számít, hogy minél több kisgyereknek szerezzenek örömet. 

Idén a koronavírus-járvány miatt még nehezebb feladat, hogy higiénikusan és biztonságosan gyűljenek az adományok, de Andi bohóc nem mondott le arról, hogy segíthessen. 

A döntést az esemény Facebook-oldalán tette közzé, ahol kiemelte, hogy a rengeteg pozitív visszajelzést követően döntött úgy, hogy idén is segítenek, természetesen a kellő odafigyeléssel. 

A csomagokat az intézményvezetők már a kapuban átveszik, és 72 óra elkülönített pihentetés és fertőtlenítés után osztják ki.

Tavaly 1400 mikuláscsomag gyűlt össze, és 18 helyre jutotta el azokat Andi bohóc a segítőivel - idén is szeretnének mind több gyermeknek örömet szerezni. Aki szeretne csatlakozni akár csomaggyűjtő helyként, akár felajánlással, az esemény Facebook-oldalán megteheti.

Borítókép: Facebook.com/Újra segíthetsz egy Mikulás csomaggal
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek