3 évnél régebbi cikk

Ismét világsztárral készített dalt a fehérvári kötődésű AURALIZE
Ismét világsztárral készített dalt a fehérvári kötődésű AURALIZE

Újabb zúzós számmal, jelentkezett a fehérvári Németh Péter és Dóra Bence, avagy az AURALIZE, amelynek munkafolyamatát a világ 100 legjobb DJ-je között számon tartott Thomas Gold felügyelte. Az Eternity megjelenése óta akkorát ütött, hogy még Nicky Romero is felvette a kedvenc nótái közé a Spotify-on.

Ahogy korábban írtuk, a székesfehérvári kötődésű producercsapat, az AURALIZE, alias Németh Péter és Dóra Bence a világhírnév kapujában állnak, október 23-án debütált vadonatúj nótájuknak köszönhetően pedig ismételten nagy lépést tettek meg a sikerhez vezető rögös úton.

Az Eternity korábbi szerzeményeikhez hasonlóan ezúttal is progressive house stílusban pörög, és olyan énekes (Denny White) csillogtatja meg tehetségét rajta, aki többek között Kanye Westtel is tető alá hozott már egy albumot.

Nem is beszélve arról, hogy a srácokat mentoráló Thomas Gold is folyamatosan tanácsokkal látta el őket a dal készülése közben. Ja, és mi sem bizonyítja, hogy az AURALIZE jó úton halad: az Eternityt még Nicky Romero is felvette spotify-os lejátszási listáira, amelyeket itt és itt tudtok meglesni.

De mondja el az AURALIZE, hogyan született az új szám:

"Az Eternity első dallamai akkor születtek meg, amikor kint voltam Miamiban nyaralni. Hogy még véletlenül se szálljon el az ihlet, gyorsan készítettem egy vázlatot, amit aztán megmutattam az AURALIZE másik felének, Bencének. Neki is bejövős volt az ötlet, így tovább dolgoztunk rajta - ez körülbelül január végén vagy február elején volt" - kezdte Németh Péter (vele készült korábbi interjúnkat ide kattintva olvashatjátok), majd hozzátette: "A megjelenésig három énekessel is készült demó, majd végül arra a Denny White-ra esett a választásunk, aki Tiëstóval, Martin Garrixxel es Fedde Le Granddel is dolgozott már együtt, sőt Kanye Westnek is segédkezett az egyik albuma elkészítésében. Szóval minden tekintetben telitalálatnak bizonyult."

Mitől különleges az Eternity? Erre nem tudok jobb választ, minthogy AURALIZE-hangzása van.

A friss AURALIZE-zene is a világ egyik legjobb DJ-jeként számon tartott Thomas Gold kiadójánál, a Fanfare Recordsnál jelent meg, amely a Universal Music Group égisze alatt működik.

"Thomassal egyébként folyamatosan kontaktoltunk, átküldtük neki az éppen aktuális verziókat a számról, ő pedig tanácsokkal és tippekkel látott el minket, hogy mit javítsunk és min finomítsunk még" - folytatta Németh Péter, majd a jövőre terelődött a szó: "A 2020-as évben még egy nótával szeretnénk jelentkezni, amelyhez az énekes - akinek személyazonossága természetesen még titkos - már elkezdte felvenni a demókat. Jövőre pedig egy kis hangzásbeli változást tervezünk, ugyanis még mindig próbáljuk megtalálni a tökéletes AURALIZE-stílust."

Borítókép: AURALIZE
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek