3 évnél régebbi cikk

Napi cuki: fülön csípték a jegy nélkül utazó cirmost a vonaton
Napi cuki: fülön csípték a jegy nélkül utazó cirmost a vonaton

Ha csak egy videót nézel meg ma, akkor ez legyen az: mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, úgy szállt fel a kalandvágyó cicus egy vonatra, ám miután a kalauz felfedezte a potyázót, készségesen lekísérte a szerelvényről. Nem volt jegye, és hát a szabály, az szabály!

A 9GAGen bukkantam arra a Douyinra (a TikTok kínai megfelelője) feltöltött videóra, amely villámcsapásként hódította meg az internetet: egy vakmerő bársonytalpú fittyet hányva a tömegközlekedés legalapvetőbb szabályaira, fellógott egy kínai gyorsvonatra, hogy potyautasként élvezze a száguldás örömeit.

Persze a világ legtündéribb bliccelőjére egyszerűen nem lehet haragudni, főleg ha meglátjátok, hogyan kísérte le a kalauz a kis rosszcsontot: az első lábait finoman megmarkolva (miközben a macsek a hátsó végtagjaira állt) közösen tipegtek le a szerelvényről, majd miután biztonságos távolságba értek (hogy a pici nehogy a sínekre tévedjen), a jegyszedő folytatta munkáját.

Amúgy az apróka cica valószínűleg teljesen véletlenül, a hideg elől húzódott be a vonat jól befűtött szerelvényére, ám mivel nem volt jegye (meg ha lett volna is, hova teszi?), kénytelen volt elhagyni a vagont. Hát mindjárt megzabálom!

Borítókép: Facebook
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek