3 évnél régebbi cikk

Péntektől aszfaltoznak a Mártírok útján
Péntektől aszfaltoznak a Mártírok útján

Megkezdődnek a helyreállítási, aszfaltozási munkák a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban. Bár a minden irányú ki- és beközlekedés biztosított marad, a sávmegszűnések és korlátozások miatt torlódásokra kell számítani. Az aszfaltozási munkák november 27-től, péntektől előreláthatóan december 2-ig, szerdáig tartanak.

A Mártírok útján a csapadékcsatorna-építési munkálatok újabb ütemében november 27-én, pénteken megkezdődnek a helyreállítási, aszfaltozási munkák. A Mártírok útja – Seregélyesi úti csomópontban korlátozva, de biztosított marad a kétirányú közlekedés.

 A Mártírok útján a Seregélyesi út felé az önálló jobbra, egyenesen és balra menő sávokból a gépjárműforgalom egy – a jelenlegi jobbra kanyarodó – sávra terelődik, és ezen az egy sávon keresztül lehet csak kihajtani a Mártírok útjáról. A Mártírok útjára behajtani a mostani egyenesen menő forgalmi sáv igénybevételével lehet.

A csomópontág kapacitása nagyon lecsökken, torlódások várhatóak. Kérik, hogy aki teheti, kerülje el, és közlekedjen inkább a Horvát István utca - Lövölde út – Budai út útvonalon.

Arra kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úticéljaik megközelítése során a korlátozásokat vegyék figyelembe, valamint a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék.

Borítókép: fmc.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek