3 évnél régebbi cikk

Különleges szilveszteri műsorral készül a Vörösmarty Rádió
·Hírekszilveszter·Utolsó frissítés: undefined
Különleges szilveszteri műsorral készül a Vörösmarty Rádió
·Hírekszilveszter·Utolsó frissítés: undefined

Más lesz az idei szilveszter, de nem kell lemondani a bulihangulatról: a Vörösmarty Rádió rendhagyó műsorral készül, hogy méltóképpen búcsúztassák el a 2020-as év utolsó napját.

Bár sem utcai ünneplés, sem pedig tűzijáték nem lesz idén, ettől függetlenül nem maradhat el a 2020-as év búcsúztatója. Így hogy senkinek ne legyen hiányérzete, városi szilveszter ezúttal az éterbe költözik:

december 31-én 21 órakor kezdődik a buli az FM 99,2-n, a Vörösmarty Rádióban.

"Rengeteg vendéget szervezünk, tervezünk telefonon keresztül a pandémiára való tekintettel. Bokányi Zsolt felhívja a legtöbb fehérvári zenészt, hogyan töltik a szilvesztert fellépések nélkül. Természetesen a kollégák is bekapcsolódnak, és többek között a szilveszteri pezsgőfogyasztásról, illetve ételekről is beszélgetünk" - harangozta be az estét Schéda Zoltán, szerkesztő-műsorvezető.

A Vörösmarty Rádió munkatársai mindent megtesznek azért, hogy az év végi jókedvet megteremtsék a fehérvári otthonokban, ahol mindenki biztonságosan mulathat a járványhelyzet ellenére is.

A műsorvezetők ezúttal nemcsak hallhatóak, hanem láthatóak is lesznek:

www.vorosmartyradio.hu weboldalon lehet minket kukkolni.


Szilveszter estéjén tehát meglepetésekkel tarkított, kiváló muzsikával fűszerezett műsor lesz hallható és látható. Aki szívesen csatlakozna a fergeteges hangulathoz, hívja a 311-511-et, és csatlakozzon be az adásba.

Borítókép: Preszter Elemér
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek