2 évnél régebbi cikk

Augusztusban újra lesz kertmozi a Belvárosban
·Programokkertmozi·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Barátság Mozi
Augusztusban újra lesz kertmozi a Belvárosban
·Programokkertmozi·Utolsó frissítés: undefined

A Székesfehérvári Királyi Napok idén sem múlhat el kertmozi nélkül: augusztus 21-én és 22-én ismét beköltözik a Barátság mozi kertmozija a Városháza díszudvarába.

A Barátság mozi négy évvel ezelőtt hozta vissza a régi kertmozik hagyományát Fehérvárra. A Zichy ligetben tartott vetítések olyan óriási sikert arattak, hogy nem lehetett kétséges a folytatás.

Idén már több városi és megyei helyszínen járt a kertmozi, augusztusban pedig beköltözik tavalyi népszerű helyszínére, a Városháza díszudvarába - olvasható a Barátság mozi oldalán.

A belvárosi kertmoziban augusztus 21-én, szombaton 21 órakor a Még egy kört mindenkinek című dán filmet láthatja a közönség.

A film szereplői, négy gimnáziumi tanár egy elméletet tesztelnek: feltevésük szerint egy csekély alkoholszint fenntartása a vérben, vagyis a folyamatos, enyhe spicces állapot jobbá teszi az életüket. A film  a Barátság mozi júliusi műsorának nagy sikere volt: ott a feliratos változatot vetítették, a kertmoziban közkívánatra a szinkronizált változat kerül vászonra.

Másnap, augusztus 22-én, vasárnap 21 órakor a romantikáé lesz a főszerep: a Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák című amerikai romantikus vígjátékot mutatják be.

A több romantikus szálat felvonultató történet főhősének szerelmi élete romokban hever. Miután összecsapnak a feje fölött a hullámok és a barátja szakít vele, egy különösen fontos felkérést kap: mindössze nyolc napja van megszervezni egy menyegzőt.

Az előadásokra már válthatók jegyek a Barátság mozi honlapján - természetesen a helyszínen is lesz jegypénztár, ez 20 órakor nyílik. Az előadások esőnapja augusztus 24., kedd 21 óra lesz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek