2 évnél régebbi cikk

Tovább melegszik az idő a hétvégén - vasárnap akár 36 fok is lehet
·Időjáráshétvégi időjárás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Tovább melegszik az idő a hétvégén - vasárnap akár 36 fok is lehet
·Időjáráshétvégi időjárás·Utolsó frissítés: undefined

Emellett sok lesz a napsütés, záporok, zivatarok csak elszórtan lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken sok lesz a napsütés. Csapadék nem várható, legfeljebb délután, késő délután a nyugati határvidékre sodródhat egy-egy zápor, zivatar. A hajnali 11-19 fokról délután 28-34 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is többnyire sok napsütés várható, de északnyugaton, északon elszórtan, másutt legfeljebb néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-21, a csúcshőmérséklet 29-35 fok között várható.

Vasárnap a sok napsütés mellett nyugaton és északon elszórtan, legkisebb eséllyel délkeleten alakulhat ki zápor, zivatar. A légmozgás többfelé élénk lesz, de zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet 15-22, a maximumhőmérséklet 30-36 fok között valószínű.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek