2 évnél régebbi cikk

Buszbaleset: kikerült a fekete zászló a Városházára, fehérváriak is utaztak a buszon
·Hírekbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/cserpalkovicsandras
Buszbaleset: kikerült a fekete zászló a Városházára, fehérváriak is utaztak a buszon
·Hírekbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Vasárnap délután kikerült a fehérvári Városházára a fekete zászló, amellyel Székesfehérvár tisztelettel emlékezik a hajnali tragédia áldozataira - írta közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

Az fmc.hu részletesen beszámolt róla, hogy a busz hajnalban az M7-esen Szabadbattyán térségében tisztázatlan okok miatt átszakította a szalagkorlátot és egy felüljáró pillérének ütközött.

Kapcsolódó
Halálos buszbaleset: a fehérvári kórházban is ápolnak sérülteket, az önkormányzat is segít

A szabadbattyáni buszbaleset 20 sérültjét ápolják a fehérvári Szent György Kórházban, akiknek az ellátása folyamatos. A tragédia kapcsán Cser-Palkovics András közösségi oldalán együttérzését fejezte ki és felajánlotta a város segítségét.

A szerencsétlenül járt autóbuszon 56-an voltak. Az utasok aludtak, amikor a baleset történt, nagy rázkódásra ébredtek fel, majd a busz felborult.

Információink szerint a Horvátországból érkező busz utasai nagyrészt budapestiek, de vannak köztük székesfehérváriak is.

A balesetben 8-an életüket vesztették. A sérültek közül 20-at a fehérvári kórházba szállítottak, akik közül már csak hárman szorulnak kórházi kezelésre.

Kapcsolódó
Videón, hogyan dolgoznak a tűzoltók a szabadbattyáni halálos buszbalesetnél

8 ember a helyszínen az életét veszítette abban a buszbalesetben, ami hajnalban történt az M7-es autópályán Szabadbattyánnál.

A Volmer-Tours Kft. autóbuszát érte baleset. A busz Horvátországban nyaraló magyar turistákat szállított, akik egy napot töltötték Baskán.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók