2 évnél régebbi cikk

Percekkel a tragédia előtt váltották egymást a tragikus buszbaleset sofőrjei
·Közlekedésbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
MTI/Mihádák Zoltán
Percekkel a tragédia előtt váltották egymást a tragikus buszbaleset sofőrjei
·Közlekedésbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Percekkel az ütközés előtt váltották egymást a szabadbattyáni buszbaleset sofőrjei a volánnál - információink szerint. Az utasok a tragédia pillanatában aludtak a buszon.

A tragédia előtt néhány perccel váltották egymást a szabadbattyáni buszbaleset sofőrjei - olvasható a Vörösmarty Rádió Facebook-oldalán megosztott korábbi cikkünk alatti kommentekben. Az egyik megszólaló közeli hozzátartozója is a buszon utazott, aki szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. 

Kapcsolódó
Halálos buszbaleset: már csak három sérültet ápolnak a fehérvári kórházban

Két sérültet bordatöréssel, egyet combnyaktöréssel ápolnak az orvosok a fehérvári kórházban.

A Fehérvár Televízió helyszíni tudósítójától azt az információt kaptuk, hogy a buszon az utasok aludtak és csak a nagy rázkódásra, borulásra ébredtek fel. Azt nem lehet tudni, hogy elaludt-e sofőr vagy műszaki hiba okozta a balesetet.

Kapcsolódó
Halálos buszbaleset: a fehérvári kórházban is ápolnak sérülteket, az önkormányzat is segít

A szabadbattyáni buszbaleset 20 sérültjét ápolják a fehérvári Szent György Kórházban, akiknek az ellátása folyamatos. A tragédia kapcsán Cser-Palkovics András közösségi oldalán együttérzését fejezte ki és felajánlotta a város segítségét.

Meg nem erősítettek információink szerint az elhunytak között van a  busz sofőrje is. A buszon utazók többsége  budapesti.  

A Magyar Vöröskereszt is segítséget nyújt a sérülteknek, akiknek személyes tárgyait elszállították a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra. A szervezet azoknak a sérülteknek segít, akik nem szorulnak ápolásra, de nem tudnak elmenni a személyes dolgaikért vagy nem tudnak hazajutni.

Orbán Viktor is együttérzését fejezte ki:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók