2 évnél régebbi cikk

Kedvezményekkel, ajándékokkal és ingyenes arcfestéssel ünnepli 2. születésnapját Fehérvár egyik legkülönlegesebb bababoltja, a G-Baby Boutique & Design
·Vásárlásgyerek·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
PB
Kedvezményekkel, ajándékokkal és ingyenes arcfestéssel ünnepli 2. születésnapját Fehérvár egyik legkülönlegesebb bababoltja, a G-Baby Boutique & Design
·Vásárlásgyerek·Utolsó frissítés: undefined

Két év alatt nem véletlenül lett nagyon sok bölcsődés és óvódás korú gyermek szülőjének egyik kedvenc bababoltja a G-Baby Boutique & Design, hiszen a stílusos babaszoba berendezéstől a kezdőcsomagon át az óvodai zsákig és a lábkímélő cipőkig mindent egy helyen megtalálnak.

Második születésnapjához érkezett a G-Baby Boutique & Design, ami békeidőben sem kis szó egy vállalkozás esetében, ám Gábor Gabriella, a Kégl György utca 7. szám alatti üzlet megálmodója és tulajdonosa, valamint segítője Edina éppen a legnehezebb időszakban tették meg az első lépéseiket. 

Az út, amin elindultak sikeresnek bizonyult, mert rengeteg újdonsült szülő, bölcsis valamint ovis anyuka és apuka kedvenc beszerzési helyévé vált G-Baby. Ehhez azonban elengedhetetlen volt az az szemlélet, amit már a nyitás pillanatában megfogalmaztak: Bababolt másképp!

És hogy mi az a másképp? Minőség elérhető áron, minél több székesfehérvári és hazai gyártó terméke, és főleg: segítség, türelem és szeretet, ami az egész boltban, bolton egyértelműen érezhető.

Kapcsolódó
Egy különleges fehérvári baba- és gyermekbolt, ahol a helyi és hazai gyártók élveznek előnyt

Bababolt másképp – ezzel a szemlélettel indult el több mint fél éve a G-Baby Boutique és Design Székesfehérváron, ahol nemcsak azt bizonyítják, hogy túlzó költségek nélkül is berendezhetünk különleges, magazinokba illő babaszobát, vásárolhatunk kézműves baba- és gyerektermékeket, de a bolt megálmodói a közösségépítést is célul tűzték ki.

A második születésnapra pedig Gabi és Edina ismét a vásárlók örömére meglepetésekkel, ajándékokkal készül. Hogy mivel, azt Gabi meséli el.

- Augusztus 25-én tartjuk majd a születésnapunkat, aznap reggel 9 órától este 6 óráig 10-50 százalékos akciókkal készülünk, így aki régóta szemez valamelyik termékünkkel, például a gyönyörű hőtartós kulacsokkal, azoknak érdemes ezen a napon ellátogatni hozzánk.

Most is lesz arcfestőnk, Pukler Ági, aki tavaly is nagyon aranyos mintákat festett a gyermekek arcára és nagyon szerették - ez lesz a mi ajándékunk a kisgyermekek számára.

A születésnapon vendégünk lesz Czifra Ildikó újszülött fotós is, aki mini kiállítással várja a várandós kismamákat, és aznap kedvezményesen tudnak regisztrálni kisbabájuk fotózására, illetve ő is külön ajándékokat fog kisorsolni közöttük, mert lesz ezen a napon ajándéksorsolás is.

Minden augusztus 25-én nálunk vásárló bekerül egy kalapba, és közöttük kisorsolunk 20 ajándékcsomagot, amelyekben meglepetés szépségek lesznek. Ezzel is szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy minket választottak az elmúlt 2 évben. 

- Lassan elérkezik az óvodai évkezdet. Erre készültök-e újdonságokkal?

- Kibővítettük a hátizsák készletünket, van kimondottan ovis méret, de vannak a bölcsisek számára készült kicsi hátizsákok is. Sokan választják az ovis úszáshoz megfelelő zsákjainkat, de van csak az uzsonnának ideális méretű tárolónk is. A bölcsődések számára olyan hátizsákot kínálunk - azon kívül, hogy kicsi -, ami elől csattal összehúzható, így nem csúszkál le a kicsi válláról.

Említettem már a kulacsokat is, ezekből többfélét kínálunk: van sportkupakos, illetve olyan is, ami két szívószállal van ellátva, így hosszabb ideig lehet használni. Van most már uzsonnás szettünk is, amiben kulacs, tálka és egy kis villa is található - illetve ezekhez a szettekhez illő mintájú zsákokat is tudunk adni. 

Az ovisoknak idén is készültünk szépséges ágyneműhuzatokkal. Nálunk olyan kapható, amely cipzárral záródik, így könnyebb fel- és lehúzni. Ezek olyan sztenderd méretek, melyeket általában az óvodákban és bölcsődékben kérnek. Kapható nálunk külön óvodai fektető, ami vastagabb, mint egy szimpla lepedő, egy vékony paplannak megfelelő vastagságú, így sokkal kényelmesebb rajta az alvás, illetve télen melegebb, hiszen a kicsik közel a padlószinthez alszanak. Ezeknek a fektetőknek a négy sarka le van kerekítve, gumival rá lehet erősíteni a hagyományos ovis ágyakra.

Kapcsolódó
Hol érdemes Székesfehérváron beszerezni a bölcsőde- és óvodakezdéshez szükséges dolgokat?

Bár még javában tombol a nyár, érdemes egy kicsit előre tekinteni, hiszen a bölcsőde- és óvodakezdés nagyon is karnyújtásnyira van - a székesfehérvári G-Baby Boutique & Design Bababolt minőségi megoldásokat kínál a szülőknek.

Kínálunk vízhatlan lepedőket, amelyek ugyanakkor légáteresztők is, a sarkaik pedig szintén lekerekítettek, gumírozottak, így könnyen kezelhetők. Mind a lepedők, mind pedig az ágyneműhuzatok anyaga vagy 100 százalékban pamut, vagy pedig 50 százalékban pamut és 50 százalékban bambusz - mindegyik természetes, jól szellőzik, kellemes a tapintása.

Szeretném még felhívni a figyelmet az ovis zsákjainkra és az ovis tornazsákjainkra - bár ezek már tavaly is voltak, de az idei évkezdetre tovább bővítettük a szín- és mintaválasztékot. Jó szívvel tudom ezeket ajánlani, hiszen nagyon jó visszajelzéseket kaptunk róla: strapabírók és könnyen kezelhetők.

Ha pedig ovis-bölcsis évkezdet, akkor nem szabad elfelejtkezni a kicsik immunrendszerének erősítéséről. Még tavaly bővítettük a kínálatunkat a Magmaxx gyümölcskristályokkal, és rengeteg pozitív tapasztalat gyűlt össze azóta is. Bár most még van bőven friss gyümölcs és zöldség, érdemes már elkezdeni a pótlást, hiszen nagyon nem mindegy, hogy mennyit beteg a kisgyerek, mennyit hiányzik a óvodából, bölcsődéből, a szülő pedig a munkából.

- Nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy időről-időre új termékkel lepjétek meg a vásárlókat, folyamatosan keresitek az újdonságokat, azokat a különlegességeket, amelyek mindig a kicsit és a szülők igényeit szolgálják. Az elmúlt időszakban mivel bővült a bolt kínálata?

- Igyekszünk mindig olyan termékekkel újítani, amelyeket keresnek a vásárlók, ha valamire igény van, akkor azt megkeressük, behozzuk. Az elmúlt időszakban is tovább bővítettük - és tervezzük még tovább bővíteni - a kreatív játékokat, ezek 7 éves korig, vagyis az óvoda végig, az iskolakezdés elejéig jó elfoglaltságot kínálnak a gyermekeknek. Növeljük a fajátékok és a textiljátékok kínálatát is, szerepjátékkal, sőt tervezzük gyermek- és mesekönyvekkel bővíteni a kínálatot.

Most ősszel van egy kis projektünk: behozzuk a cipőkínálatunkba a nagyon-nagyon népszerű olasz Primigi márka mellé a német Superfit márkát is. Mindkettő egészségpénztárra elszámolható, támogatott, OGYÉI-számmal rendelkezik. Nagyon örülünk annak, hogy több anyuka is jött hozzánk úgy Primigi cipőt vásárolni, hogy mondták, itt Székesfehérváron ortopédorvos ajánlotta ezt a cipőmárkát nekik.

Szintén vevőigényekre reagáltunk: korábban is nagyon szerették a saját készítésű, saját márkanév alatt gyártott garbósálainkat és mellényeinket, és most kibővülünk softshell overállal, ami vízlepergetős, könnyű felvenni, vékonyabb, így az átmeneti időszakban is jól használható. A prototípusok már le vannak gyártva, és pár héten belül az üzlet polcaira kerülnek ezek az overálok.

Kapcsolódó
Díjnyertes altatóplüssök, kreatív játékok ovisoknak és babakocsi-mosoda - különlegességek a fehérvári G-Baby kínálatában

Nem kizárólag a közelgő húsvét alkalmára bővült rengeteg különlegességgel a székesfehérvári G-Baby Boutique & Design Bababolt kínálata: a szülők legnagyobb örömére már kapható a díjnyertes, nyugodt babaalvást kínáló, rózsaszín zajt kibocsátó altatójáték a Whisbear, melyet Katalin hercegné is használ gyermekeinél. De mostantól nagy tisztításra, fertőtlenítésre is leadhatjuk a babakocsikat, gyereküléseket, etetőszékeket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók