2 évnél régebbi cikk

Vasárnap meghalt a buszbaleset fehérvári sérültje
·Hírekbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
MTI/Vasvári Tamás
Vasárnap meghalt a buszbaleset fehérvári sérültje
·Hírekbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Az egyik önkormányzati cégnél dolgozott a szabadbattyáni buszbaleset kilencedik áldozata, aki egy hét küzdelem után vasárnap este hunyt el - osztotta meg közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester

Cser-Palkovics András posztjában az önkormányzat és a város együttérzését fejezte ki.

"A pótolhatatlan veszteség súlyát nem tudjuk enyhíteni, de mind az önkormányzat, mind a vállalat minden lehetősége szerinti segítséget igyekszik megadni a hozzátartozók számára." - fogalmazott bejegyzésében a polgármester.

Augusztus 15-én a hajnali órákban az M7-es autópályán egy Horvátországból hazatérő turistabusz egyelőre ismeretlen okból letért az útról Szabadbattyánnál, átszakított a szalagkorlátot, majd a felüljáró pillérének ütközve az árokba borult. A helyszínen nyolc ember vesztette életét, további 48-an pedig könnyebb vagy súlyosabb sérülésekkel kerültek kórházba. A vasárnap elhunyt székesfehérvári utas a busztragédia kilencedik áldozata.

Kapcsolódó
Buszbaleset: kikerült a fekete zászló a Városházára, fehérváriak is utaztak a buszon

Vasárnap délután kikerült a fehérvári Városházára a fekete zászló, amellyel Székesfehérvár tisztelettel emlékezik a hajnali tragédia áldozataira - írta közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók