10 hónapnál régebbi cikk

Forgalomkorlátozás a Horvát István utca – Prohászka Ottokár út csomópontban
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined
Forgalomkorlátozás a Horvát István utca – Prohászka Ottokár út csomópontban
·Közlekedésforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined

A Prohászka Ottokár utcai víziközmű- és kerékpárút-építés munkái kapcsán szeptember 6-án, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag egy hónapra forgalomkorlátozást vezetnek be a Horvát István utca – Prohászka O. úti csomópontban. A korlátozás érinti a 33 és 35 jelzésű autóbuszjáratokat is.

A Horvát István utcán a csomópont felállósávjai irányonként egy-egy forgalmi sávra csökkennek, továbbá tiltott lesz a Horvát István utcáról a Prohászka Ottokár útra történő jobbra kanyarodás lehetősége a Várkörút irányába.      

A Prohászka Ottokár út Esze Tamás utca – Horvát István utca közötti szakasza a csomópontban történő munkavégzés miatt az Esze Tamás utcától a Horvát István utca irányába zsákutca lesz. A Prohászka Ottokár úton a vasútállomás irányából a Várkörút irányába a gépjárműforgalom biztosított marad.

A forgalomkorlátozások miatt a Vasútállomás irányába közlekedő 33 és 35 jelzésű autóbuszjáratok a Rákóczi utca – József Attila utca – Deák Ferenc utca terelőútvonalon közlekednek, és a rendszeresített megállóhelyeken megállnak. (Kimaradó megállóhelyek: Zsuzsanna forrás, Prohászka Ottokár út, valamint a Prohászka Ottokár-templom)

Ezúton is kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a bevezetésre kerülő korlátozásokat vegyék figyelembe.

Borítókép: Google Maps
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek