12 hónapnál régebbi cikk

Forgalomkorlátozás lesz a Zichy ligetnél, a Malom utca – Dózsa György út között május 2-től
Forgalomkorlátozás lesz a Zichy ligetnél, a Malom utca – Dózsa György út között május 2-től

Aszfaltozási munkák miatt lesz szükség a forgalomkorlátozásra május 2-a és 5-e között.

Folytatódik a Móri út felújítása. Ehhez kapcsolódóan május 2-a, kedd és 5-e, péntek között a napi munkavégzés idejére – naponta 9.00 és 16.00 óra között – aszfaltmarási és aszfaltozási munkák miatt a Zichy liget északi ága a Mészöly Géza utca irányába egyirányú lesz.

Az útszakasz, valamint az arról nyíló zsákutca a Dózsa György út – Móri út csomópont irányából közelíthető meg, és a Mészöly Géza utca – Malom utca irányába hagyható el. A bevezetésre kerülő forgalmi rend szerint a Mészöly Géza utcából, valamint a Mátyás király körúttól egyirányú Zichy ligeti ágról érkező gépjárművek a Malom utca irányába tudnak tovább haladni.
 
A napi munkavégzést követően az egyirányúsítást megszüntetik, és az eredeti forgalmi rend szerint lehet közlekedni a Zichy ligeti útszakaszokon.
 
A Mór út felújítási munkálatai folytatódnak, így a korábban bevezetett korlátozások továbbra is érvényben maradnak, ezért kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy közlekedésük során fokozott figyelmet fordítsanak a kihelyezett közút jelzésekre, valamint a bevezetett, útépítés alatti ideiglenes forgalmi rendre.

Borítókép: budapestkornyeke.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek