2 évnél régebbi cikk

Súlyos kartörést szenvedett kisfiún segítettek a fehérvári mentősök
·Hírekmentők·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook.com/orszagosmentok
Súlyos kartörést szenvedett kisfiún segítettek a fehérvári mentősök
·Hírekmentők·Utolsó frissítés: undefined

Rollerezés közben esett el a kisfiú. A mentősök nemcsak ellátták, de játékosan meg is nyugtatták a kis sérültet, az édesapa levélben mondott köszönetet a mentősöknek.

Meghatott levélben mondott köszönetet a fehérvári mentősöknek egy apuka Szabadegyházáról, akinek kisfiát a fehérvári mentősök nyílt kartöréssel látták el és szállították kórházba, miután rollerezés közben balesetet szenvedett. 

"Rollerezés közben eltörte a jobb alkarja mindkét csontját, nyílt törést szenvedett. Azt a látványt nem kívánom senkinek. Szeretném köszönetemet és hálámat kifejezni annak a két mentős srácnak, akik Szabadegyházáról Székesfehérvárra, a Szent György Kórházba szállították a kisfiamat aznap este 19 óra körül.

A fiúk mérhetetlen türelemről, odaadásról és szeretetről tettek tanúbizonyságot. Higgadtan kezelték a helyzetet és kedvesen viccesen oldották a feszültséget, mert bizony nagyon megijedtünk.

Tomit hamar megnyugtatták és ebből is látszik, hogy pár jó szó, egy-egy kedves gesztus, többet ér bármilyen nyugtatónál, fájdalomcsillapítónál. Mikor megérkeztek, a fiam még sírt, de kis idő múlva már a mentőben mosolygott.

Le a kalappal a fiúk előtt. Ebből látszik, hogy valaki munkahelyként tekint a munkájára, vagy hivatásként tekint rá" - részletezte levelében a hálás apa, aki hozzátette: ezúton is szeretne köszönetet mondani a mentősöknek. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek