Ők kapták a 2021-es Fejér megyei Prima díjakat
·Hírekelismerés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Ők kapták a 2021-es Fejér megyei Prima díjakat
·Hírekelismerés·Utolsó frissítés: undefined

A Fejér Megyei Prima díj átadóján az egy-egymillió forinttal járó fődíjakat Dr. Molnár Ferenc közgazdász, fenntarthatósági szakértő, Halmay Tivadar festőművész és Tamás József Bálint öttusázó kapta.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete tizenötödik alkalommal adta át a Fejér Megyei Prima díjakat. Az elismeréseket olyan személyeknek ítélték oda, akik saját területükön maradandót alkottak - írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

Az ünnepi esten Székesfehérvár polgármestere köszönetet mondott a fehérvári és Fejér megyei vállalkozásoknak a társadalmi felelősségvállalásért: "Az elmúlt másfél esztendő mindenkit nehéz helyzet elé állított. Egy közösség erejét az mutatja meg leginkább, hogy képes-e váratlan helyzetekben is összefogással segíteni egymásnak. A város vállalkozásai ezt megtették" - mondta Cser-Palkovics András, majd kiemelte: "A város és a gazdasági szereplők együttműködése mindkét fél számára garantálja a fejlődést."

A Fejér Megyei Prima díj egy-egymillió forinttal járó fődíjait Dr. Molnár Ferenc közgazdász, fenntarthatósági szakértő, Halmay Tivadar festőművész és Tamás József Bálint öttusázó vehette át, a Közönségdíjat Prof. Dr. Bucsi László, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója kapta. Kiss László fotóművész különdíjas lett, míg az Alba Regia Művészeti Iskola Kókonya csoportja különdíjas lett.

A gálaesten került sor az Év Fejér Megyei Vállalkozója díjak átadására is. Idén Devecsai Péter (VT Artrans Kft.), Fülöp Balázs (SÁG Építő Zrt.), Karetka Katalin (Készpénz Zrt.), Lehrner Lóránt (Közép-Pannon Zrt.), Podhorszki Istvánné (Tó-Vill Kft.), Dr. Tóth Ferenc (Alba Ipari Zóna Kft.) érdemelte ki e kitüntető címet. A decemberi országos rendezvényen az Év Vállalkozója díjat a székesfehérvári Szalay Hajnalka (Opex Regia Kft.) és Halenár István (SHS Építő Kft.) vezetői vehetik majd át.

A 2019-ben alapított Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjat idén Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke kapta. Az Év Borászata díjat Molnár Pálnak, a Paulus Molnár Borház alapítójának, míg az Év Társadalmilag Felelős Vállalkozása díjat a Lászlóvill Kft. -nek ítélték oda.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek